...a policjant oddał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
i prawidłowo, jak patus nie chce po dobroci tylko dymu szuka to wyjaśnić go raz na zawsze.
Gdyby tak zachowywali się policjanci u nas, żaden niedorozwój by nie na pisał "hwdp" (jeszcze kurwa z błędem). Każdy by wiedział, że trzeba się zachować, żeby nie dostać w ryj - więc i niepotrzebne by było stosowanie środków przymusu bezpośredniego. Kultura i korzyść obustronna.
Spokojna Twoja rozczochrana, u nas policja tez bije ale dopiero na komendzie lub w busie gdy nie ma swiadków i nikt nie nagrywa...
Widac kolega ,,zułw'' jeszcze nigdy wpierdolu od policji nie dostał...
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Spokojna Twoja rozczochrana, u nas policja tez bije ale dopiero na komendzie lub w busie gdy nie ma swiadków i nikt nie nagrywa...
Widac kolega ,,zułw'' jeszcze nigdy wpierdolu od policji nie dostał...
Widzisz, ja też nie dostałem nigdy bo nie miałem za co dostać i nie było mnie za co zatrzymać.
Może po prostu łatwiej nie być patologią i wtedy nie ma się takich problemów?
Tylko proszę Cię nie pisz "bo miałeś szczęście" bo będę cię musiał obrazić.
żułw napisał/a:
hwdp policji
Ty się kurwa dobrze czujesz?
"hwdp policji = Huj w dupę policji policji"
Piwo dla policjanta i powinien premię w pracy dostać. Prawidłowa reakcja. Zapewne w Polsce policjanta by zwolnili i jeszcze by musiał odszkodowanie skurwolowi wypłacać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów