...a policjant oddał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
I tak powinno być. Brawo...
Tak naprawdę to gówniana robota być policjantem....
Tak naprawdę to gówniana robota być policjantem....
Gdyby tak zachowywali się policjanci u nas, żaden niedorozwój by nie na pisał "hwdp" (jeszcze kurwa z błędem). Każdy by wiedział, że trzeba się zachować, żeby nie dostać w ryj - więc i niepotrzebne by było stosowanie środków przymusu bezpośredniego. Kultura i korzyść obustronna.
U nas jakby chociażby dotknął czy popchnął jakiegoś sebiska z telefonem krzyczącego "Proszę się wylegitymować" to już byłaby afera na pół polski, że policja nadwyręża swoich uprawnień. Od skrajności w skrajność
U nas jakby chociażby dotknął czy popchnął jakiegoś sebiska z telefonem krzyczącego "Proszę się wylegitymować" to już byłaby afera na pół polski, że policja nadwyręża swoich uprawnień. Od skrajności w skrajność
Prawidłowo, grzecznie do obywatela, a jak obywatel niegrzeczny to wtedy pacyfikacja, a nie jak w hamburgerowni gdzie od razu z gnatem lecą przy byle kontroli. Swoją drogą niezła para w łapie z krótkiego sierpa od razu takie wrotki.
pies jebany
also gniję z cuckoldów piszących że "hie hie tak trzeba robić"
polaczki mają taką mentalność że twardą ręką trzeba nimi rządzić, sterować, napierdalać i czują się wtedy spełnieni
also gniję z cuckoldów piszących że "hie hie tak trzeba robić"
polaczki mają taką mentalność że twardą ręką trzeba nimi rządzić, sterować, napierdalać i czują się wtedy spełnieni
up ale pierdolisz. Czyli według Ciebie policjant powinien grzecznie przyjąć z dyńki w pysk i jeszcze przeprosić ?
hahaha pięknie <3 nie ma to jak się prosić a potem płakać ale sebix i tak powie JP ! na nic dostał
Lekcja polskiego dla "sebixów".
Przykład redundancji na bazie twórczości użytkownika @żułw: hwdp policji
Przykład redundancji na bazie twórczości użytkownika @żułw: hwdp policji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów