do garów a nie do policji!!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
typowy policyjny lachon, u mnie po mieście jeżdżą takie wypacykowane puste lale
harda suka, normalna kobieta by leżała i wyła a ta nawet nie specjalnie się skrzywiła
Ale jej siniec od razu wypierdolił przy garach co najwyżej jej łzy od cebuli popłyną
Myślałem że na czapce mają napisane "GAY"
Możliwe że źle złapała broń pod koniec bylo widac ze morde ma obita a twardo sie trzymala, piwko dla niej dala rade
ps. JEBAC GENDER
ps. JEBAC GENDER
Kurna to nawet z filmów wiadomo że obrzynem nie celuje się na wysokości twarzy, to i tak ma rozpierdol w każdą stronę.
Twarda sztuka, to nie jest zwykła policjantka. Inna by zaraz usiadła na dupsku i płakać zaczeła. Piwo dla niej.
Ale c*pe wykorzystali. Chłopaki pewnie chcieli jej jaja porobić. Zmówili się i dali ją do środka, i jeden kamerował Piwko
czy ona potem chodziła z naładowaną bronią właśnie przeładowaną gotową do strzału... Troche spina bo ludzie, kamery, każdemu mogło się zdarzyć, ale lepiej przy garach by wyglądała. tak to jest kobiety chłopaczary też chcą być fajne jak faceci płeć lepsza, płeć rządząca to się pchają do facetów i chłepcą krew męską i sie wieszają na zdrowym testosteronie jak choroba.
Postawcie się na jej miejscu! Nie każdy jest idealny! Może strzelała pierwszy raz!
.
.
.
Niech spierdala do garów.
.
.
.
Niech spierdala do garów.
do garoww do garow co ma w te garyy wsadzac jak faceci tu siedza i pisza ?? bzdorne kometarze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów