📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Reakcja polismajstrów nie do końca amerykańska. Do amerykańskiej interwencji zabrakło co najmniej jeszcze 15 wystrzelonych kulek.
Biały, to paralizator wystarczy
emdi888 napisał/a:
Nie dogadali się co do sprzętu jaki będą używać
Jeden chciał cywilizowanie, cyk prądem
Drugi, stwierdził że kończy zmianę dzisiaj, i wpakuje ołów
Może założył ze suspekt jest czarny
Dzwonić na swojego chłopa na kondony? Już dawno nie powinni ze sobą być. Mam pojęcie o awanturach domowych, bo już miałem 12 niebieskich kart Xd
Sąsiad dzwoni na psy bo ma schizofrenie ci do ciebie pukają, spodziewaja sie spotkać nacpanego satanistę a tu łapią cie z rabarbarem w łapie po joincie. Rzuc rabarbar,rzuć,wykonuj polecenia,rabarbar,rzuć rabarbar i wtedy ktoś daje znak sygnał ze jeb po calym magazynku.
Taka to wolność do jakiej aspirujemy...To niby ta najlepsza z wszystkich.
Tak się kończy życie w kraju w którym policjant musi zakładać w swojej pracy że Ty jesteś uzbrojony w broń palną.
Taka to wolność do jakiej aspirujemy...To niby ta najlepsza z wszystkich.
Tak się kończy życie w kraju w którym policjant musi zakładać w swojej pracy że Ty jesteś uzbrojony w broń palną.
disko napisał/a:
Widać, że nie masz zielonego pojęcia czym się charakteryzują awantury domowe.
No to chyba dobrze nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów