📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dziadek o lasce wyjdzie to tez wykurwili by w niego volty, serie z magazynka, jeszcze by skuli i powiedzieliby mu jego prawa. Merica
Nie dogadali się co do sprzętu jaki będą używać
Jeden chciał cywilizowanie, cyk prądem
Drugi, stwierdził że kończy zmianę dzisiaj, i wpakuje ołów
Dziadek wyskoczył z maczetą, niech się cieszy, że nie ma teraz ołowiu w tyłku. U nas pogoniłby milicję, no ale akcja ma miejsce w USA.
PLPsycho napisał/a:
Dziadek wyskoczył z maczetą, niech się cieszy, że nie ma teraz ołowiu w tyłku. U nas pogoniłby milicję, no ale akcja ma miejsce w USA.
pzeciez dostał strzała, dopiero później z tasera
po amerykańsku gdyby zareagowali to dziadzio od każdego otrzymał by przynajmniej po 3-4 pesteczki a nie taka bida
Stara kurwa podpierdalaczka zamiast się dogadać z chłopem to dzwoni na kondony, a potem to ,,o Jezu nie''
mieszał napisał/a:
Stara kurwa podpierdalaczka zamiast się dogadać z chłopem to dzwoni na kondony, a potem to ,,o Jezu nie''
Widać, że nie masz zielonego pojęcia czym się charakteryzują awantury domowe.
Pewnie chciała mu zabrać pilot od telewizora. Patologia w takich sytuacjach zwykle wzywa policję.
SizzleMyDizzle napisał/a:
pzeciez dostał strzała, dopiero później z tasera
Oglądałem ściszone i myślałem, że tam strzał nie poszedł i wzorowa akcja jak dla mnie była. Na spokojnie i z ubezpieczeniem gnata. No ale jednak po staremu.
Kacu63 napisał/a:
Dziadek o lasce wyjdzie to tez wykurwili by w niego volty, serie z magazynka, jeszcze by skuli i powiedzieliby mu jego prawa. Merica
O lasce nie... z nożem tak. Za użycie broni w stosunku do kogoś bez broni są w USA paragrafy.
Nie dogadali się co do sprzętu jaki będą używać
Dobry i zły glina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów