Według opisu wcześniej strzelał do samochodu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyjebali w niego cały magazynek i chcieli aby ładnie ręcę podniósł. Chyba trochę za duże wymagania nawet jak na USA
Oni to kurwa nie mają instynktu samozachowawczego, gorzej jak zwierzęta. Eh ta hameryka
Oni strzelają wszyscy na raz zeby nie można było stwierdzic, który zabił. Dobra taktyka
Sięgnął do kieszeni, proste. Miał broń, miał nie sięgać, nie żyje. Sam się zabił.
Oni są tak głupi że aż człowiek nie może uwierzyć. My w dalekiej polandii poprzez oglądanie filmików na sadolu wiemy, że w hameryce jeżeli policjant prosi o podniesienie rak to w żadnym wypadku nie wolno sięgać do kieszeni itp a oni gdy mają to na codzien odpierdalaja takie numery
skoorviel napisał/a:
Oni są tak głupi że aż człowiek nie może uwierzyć. My w dalekiej polandii poprzez oglądanie filmików na sadolu wiemy, że w hameryce jeżeli policjant prosi o podniesienie rak to w żadnym wypadku nie wolno sięgać do kieszeni itp a oni gdy mają to na codzien odpierdalaja takie numery
Sadola nie ogladaja dekle
Najpierw myślałem, że go odjebali bo rzucił butelką, ale widzę, że sięgał do tylnej kieszeni. Jednak retard albo samobój.
Się zastanawiam jakie to kule ? ostre czy gumowe?
jak gumowe to mokobe by skakały z radości a tak to leżą 2 metry pod
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów