Taser nie pomógł, musiał zarobić kulkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
a nie prosciej byloby zrobic zwykly pistolet czy rewolwer z nabojami na kablu podpietymi pod prad ? 2w1
Kamerzysta do uśpienia. Obsrał lachy przy pierwszym wystrzale, no ale co się dziwić...nóż to w końcu kaliber 9 mm. AMATORKA
O jebany dzik dopiero po taserze go kulka położyła adrenalina robi swoje daje poczucie nieśmiertelności ale na krótko:P
ja pierdole jakie te hamburgery to głupie kurwy prawie jak kacapy
Oni mają ściany z tektury, że mu taka dziure wyjebali ?
Nudne to bo jest biały.
Zaraz, czy ten gościu się włamał do czyjegoś domu, potem rozebrał twierdząc że jest u siebie?
Kozłastopa napisał/a:
Kamerzysta do uśpienia. Obsrał lachy przy pierwszym wystrzale, no ale co się dziwić...nóż to w końcu kaliber 9 mm. AMATORKA
Kamera jest przypięta do munduru. I nawet działa, co się u nas rzadko zdarza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów