18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Essent 2020-01-24, 20:35
Nagranie z pierwszej ręki w 01:50 ale też gówno widać
Zgłoś
qubavip 2020-01-24, 20:45 4
A u nas ... tvn24.pl/polska/dobre-miasto-policjant-oskarzony-o-spowodowanie-wypadk...
Zgłoś
Matt 2020-01-24, 21:18 10
Się nie pierdola prawidlowo
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2020-01-24, 21:54 7
FULL PRO - tak samo powinni traktować patologicznych beneficjentów 500+ i tych co wyprzedzają na pasach.
Zgłoś
Wiewór 2020-01-24, 21:59 8
W sumie to po chuj strzelał. Przez szybę by go dzgnal? Mógł dać szansę się poddać
Zgłoś
diouf89 2020-01-24, 22:05 3
Wiewór napisał/a:

W sumie to po chuj strzelał. Przez szybę by go dzgnal? Mógł dać szansę się poddać

po co dawac mu szanse ? jeszcze by sie rozmnozyl i po co to komu
Zgłoś
tarcer123 2020-01-24, 22:19 2
Brakuje tylko ujecia z perspektywy śniadego.
Zgłoś
Franz-Maurer 2020-01-24, 23:39 22
W mojej ocenie to policjant przesadził, facet nawet jeśli wyjął nóż to nikomu nie zagrażał. Drzwi od strony kierowcy zablokował radiowóz a od pasażera tak szybko nie wyjdzie, wystarczyło powiadomić pozostałych że ścigany wyjął nóż i do puki nie atakuje próbować go nakłonić do poddania się.
A te chyba 6 kul które mu zaaplikował to kurwa nie wiem po co, chyba kończył zmianę i nie miał czasu na dyskusje...

W USA strach na drina wyjść bo szturchniesz gline coś źle zinterpretuje i zrobi z ciebie ser szwajcarski.

Nie to żebym bronił przestępców w szczególności tych etnicznie podejrzanych.
Zgłoś
baronturbina 2020-01-25, 0:42
Naprawdę ładny film.
Zgłoś
Shotterr 2020-01-25, 5:15 6
mariusz3pl napisał/a:

W USA strach na drina wyjść bo szturchniesz gline coś źle zinterpretuje i zrobi z ciebie ser szwajcarski.

No np jak dawanie radiowozem sygnałów do zatrzymania pomylisz z wezwaniem do wyścigu to kiepski start...
Zgłoś
Imperator_Jan 2020-01-25, 6:43 3
I co typ miał wysiąść z auta i zacząć ich gonić z tym nożem? Prawidłowa reakcja policjanta.
Zgłoś
pafcio80 2020-01-25, 8:49 10
mariusz3pl napisał/a:

W mojej ocenie to policjant przesadził, facet nawet jeśli wyjął nóż to nikomu nie zagrażał.

Ta, jasne. Wyjął nóż bo chciał posmarować kromkę masłem.
Zgłoś
jan0sik1 2020-01-25, 9:22 7
mariusz3pl napisał/a:

W mojej ocenie to policjant przesadził, facet nawet jeśli wyjął nóż to nikomu nie zagrażał. Drzwi od strony kierowcy zablokował radiowóz a od pasażera tak szybko nie wyjdzie, wystarczyło powiadomić pozostałych że ścigany wyjął nóż i do puki nie atakuje próbować go nakłonić do poddania się.
A te chyba 6 kul które mu zaaplikował to kurwa nie wiem po co, chyba kończył zmianę i nie miał czasu na dyskusje...

Ale ty głupi jesteś. Policjant powinien mieć prawo cie odjebać jak tylko zaczniesz uciekać... To jest prawo i trzeba go przestrzegać a jak masz w dupie to my mamy w dupie twoje życie jebany pasożycie. Amen.
Zgłoś
mrfreak16 2020-01-25, 9:24 2
Trochę źle oszacował zasięg noża i przegrał w pierwszej rundzie. Bardzo dobrze, miód na moje oczy. A wy wszyscy prujący się, że użył nieadekwatnych środków, postawcie się w miejsce tego z nożem, czy normalnym jest, żeby podczas zatrzymania was po pościgu, choć w Polsce to tak często się nie zdarza, wyciągnęlibyście nóż(na chuj mu nóż w aucie) na kilkoro policjantów? A albo jesteście zdesperowani i wybraliście metodę na odejście z tego świata, B jesteście jakimś ściekiem społecznym na którego nie trzeba będzie płacić w pudle...

Trochę źle oszacował zasięg noża i przegrał w pierwszej rundzie. Bardzo dobrze, miód na moje oczy. A wy wszyscy prujący się, że użył nieadekwatnych środków, postawcie się w miejsce tego z nożem, czy normalnym jest, żeby podczas zatrzymania was po pościgu, choć w Polsce to tak często się nie zdarza, wyciągnęlibyście nóż(na chuj mu nóż w aucie) na kilkoro policjantów? A albo jesteście zdesperowani i wybraliście metodę na odejście z tego świata, B jesteście jakimś ściekiem społecznym na którego nie trzeba będzie płacić w pudle...

mariusz3pl napisał/a:

A te chyba 6 kul które mu zaaplikował to k***a nie wiem po co, chyba kończył zmianę i nie miał czasu na dyskusje...

Nie zesraj się...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem