W Birmingham policjanci przestraszyli się czarnych protestujących. Ciekawe ile wstecznych biegów ma brytyjski radiowóz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wcale im się nie dziwię. Dwóch czy tam dwoje na 20, nic nie możesz zrobić, bo czarni, ryzykowanie życia dla chuje wie czego
też bym odjechał
Hitlerze, zmartwychwstań lub jak żyjesz jeszcze gdzieś w Argentynie wybaw nas...
maksymilian45 napisał/a:
Hitlerze, zmartwychwstań lub jak żyjesz jeszcze gdzieś w Argentynie wybaw nas...
Gdyby Hitler żył, to w pierwszej kolejności ogarnął by ciebie niemiecki pachołku!
tak sie kończy bezkarność rozdokazują sie na całego bydlęta
kickyourheadoff napisał/a:
Wcale im się nie dziwię. Dwóch czy tam dwoje na 20, nic nie możesz zrobić, bo czarni, ryzykowanie życia dla chuje wie czego
też bym odjechał
Ja też, tyle że do na jedynce, a nie na wstecznym
Dżastis for floyd albo wpierdol Kurwa, nie rozumiecie policyjne pały, wytlumaczymy to wam radosnym wpierdolem. Tak to mniej wiecej wygląda z punku widzenia przecietnego Kowalskiego
Jak cofali, to aż radiowóz płakał ze strachu
Hitler żyje w małej mieścinie pod Buenos Aires- pomimo 131 lat ma się wyśmienicie. Jak podają lokalne media, już zarezerwował bilet na samolot do Wielkiej Brytanii, by własnoręcznie rozprawić się z czarnymi bandziorami...
Wracaj do szkoły tłuku!
maksymilian45 napisał/a:
Hitler żyje w małej mieścinie pod Buenos Aires- pomimo 131 lat ma się wyśmienicie. Jak podają lokalne media, już zarezerwował bilet na samolot do Wielkiej Brytanii, by własnoręcznie rozprawić się z czarnymi bandziorami...
Wracaj do szkoły tłuku!
Dobrze wam kurwy! Wybierajcie dalej lewaków,liberałów i resztę hołoty
Xaka napisał/a:
Czarne bydło ze swoimi protestami się rozlewa
Jakie protesty ?, raczej chcą wywołać u siebie zamieszki żeby wzorem z USA plądrować i niszczyć.
maksymilian45 napisał/a:
syreny włączyli - ok, ale biegi im się pojebały
Beny hill...
Niedawno rozmawiałem z byłym policjantem drogówki UK, teraz siedzi za biurkiem na prywatnym lotnisku nadal jako policjant, ale w garniaku do sprawdzania samolotów.
Odpowiedział mi na pytanie - dlaczego policja w UK jest bez broni, w większości? - Dlatego że większość przyjmowanych policjantów zgłasza przeciw bycia uzbrojonym. Mówi że przyjmuja ludzi którzy mają ogromne uprzedzenie do broni i przemocy.
Dlatego większość polisss to lewackie pizdy, tańczące na karnawale Nothing Hill. Przy jakimkolwiek oporze wzywają posiłki i np. gdzie jeden kolorowy macha maczeta, lata w około niego 15 policjantów z gazem.
Odpowiedział mi na pytanie - dlaczego policja w UK jest bez broni, w większości? - Dlatego że większość przyjmowanych policjantów zgłasza przeciw bycia uzbrojonym. Mówi że przyjmuja ludzi którzy mają ogromne uprzedzenie do broni i przemocy.
Dlatego większość polisss to lewackie pizdy, tańczące na karnawale Nothing Hill. Przy jakimkolwiek oporze wzywają posiłki i np. gdzie jeden kolorowy macha maczeta, lata w około niego 15 policjantów z gazem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów