📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakie ofermy ? co mieli zrobic ? przeciez ja majac kontakt z policja, za kazdym razem gdyby chcial bylbym wstanie to zrobic jak i pewnie wiekszosc osob.... a nie mowil bym wteedy ze zrobilem to bo policjant byl oferma...
komin321 napisał/a:
jakie ofermy ? co mieli zrobic ? przeciez ja majac kontakt z policja, za kazdym razem gdyby chcial bylbym wstanie to zrobic jak i pewnie wiekszosc osob.... a nie mowil bym wteedy ze zrobilem to bo policjant byl oferma...
ale o co chodzi ? teraz macie jakies kompeksy i chcecie odreagowac ? ok spoko wali mnie to
To Cię pocieszę, to nie takie proste, w PL mamy takie dobre kabury, nie wyciągniesz z niej tak o klamki.
Chłopaki, ale chyba nie zrozumieliście. @komin321 ma racje. Odebranie policjantom broni nie jest skomplikowane. Niech pierwszy rzuci kamień ten kto nigdy tak nie pomyślał jak stali przed nim w sklepie policjanci z kaburą skierowaną w jego stronę . Różnica jest taka, że my nie jesteśmy dindunufinami ani debilami. Każdy wie, że skończyłoby się to w najlepszym wypadku odsiadką. A ten chłopek zapewne uciekając potknął się i przez przypadek sam się postrzelił z broni policyjnej )
@up nope- kabura używana przez policję jest tak skonstruowana że nie wyciągniesz z niej broni policjantowi. No chyba że jest najebany i śpi.
Cytat:
Niech pierwszy rzuci kamień ten kto nigdy tak nie pomyślał jak stali przed nim w sklepie policjanci z kaburą skierowaną w jego stronę
No to ja jakiś pojebany jestem bo nigdy nie pomyślałem o tym...
W Polsce już miała miejsce taka sytuacja.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/policjant-postrzelony-w-bydgoszczy-wyrwal-bron-policjantowi-i-strzelil/pxtfqfh
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/policjant-postrzelony-w-bydgoszczy-wyrwal-bron-policjantowi-i-strzelil/pxtfqfh
MadDave napisał/a:
@up nope- kabura używana przez policję jest tak skonstruowana że nie wyciągniesz z niej broni policjantowi. No chyba że jest najebany i śpi.
Są takie kabury, ale na pewno nie każdy policjant je ma. Mało to się jeszcze używa stareńkich P-83 w zwykłych skórzanych kaburach?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów