Alternatywny rodzaj rapu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eh, ludzie zamiast się kłócić i spierać, czy jebać, czy kochać policje - pomyślcie! Można nienawidzić instytucji, lub ludzi którzy w niej pracują. Instytucję po co, w końcu to rzecz martwa! A ludzi? Cóż jeszcze trzeba się nauczyć, że pies to nie zawód, tylko charakter.
Rap jak rap, gówniany. Ale nie powiem, alternatywa miła dla tych tępaków z firmy i ich "fanuf"
EudezetReprezent mam na to wyjebane, a kto sie podnieca JP to FRAJER !
EudezetReprezent kolejny gimbus, jeszcze proś o łapki w górę do komentarza...
D4kai, jeśli dla ciebie rap to tylko firma, to nawet nie zasługujesz na to, żeby dostać chuja w zęby.
Nie słucham firmy bo jest chujowa, słucham rapu i nie przeszkadza mi to w zabijaniu ludzi takich jak EudezetReprezent
Nie słucham firmy bo jest chujowa, słucham rapu i nie przeszkadza mi to w zabijaniu ludzi takich jak EudezetReprezent
ja pierdole toz to sie robi jakas policyjna strona...
Jebac policje i chuj w dupe tym którzy ich bronia
Jeżeli uważacie, że Firma nagrywa tylko piosenki o jebaniu policji to polecam sprawdzić: Tadek Firma solo - Żołnierze Wyklęci.
Co do policji - sami zapracowali na niechęć którą wielu ich darzy.
up@ dokładnie
Przestańcie pieprzyć, wiadomo, że jak wszędzie, w każdym środowisku i grupach zawodowych są porządni, honorowi ludzi i są zwykłe śmiecie, które za dużo sobie wmawiają. Dostanie taki pałę i jest królem świata.
Znam normalnych policjantów, ale też nam dwóch pojebów, którzy mimo upośledzenia umysłowego zdali egzaminy psychologiczne i są w policji. Chyba coś nie tak z tymi testami ;/
Znam normalnych policjantów, ale też nam dwóch pojebów, którzy mimo upośledzenia umysłowego zdali egzaminy psychologiczne i są w policji. Chyba coś nie tak z tymi testami ;/
Cytat:
Jasne. Bo jak kibol dostanie wpierdol od policji to z reguły za niewinność. Policja jest instytucją znienawidzoną dlatego, że element o niskiej inteligencji ( kibole, dresy i co poniektórzy kierowcy ) nigdy nie zobaczy swojej winy. Bo zawsze ich przestępstwo jest spowodowane aspektem religijnym ( ''tylko Bóg może nas osądzać'' ) lub jak to ostatnio tutaj przeczytałem - winny jest głupi chuj z ministerstwa, a nie kierowca który przekracza umyślnie prędkość
A że naród mamy głupi to większość ludzi o policji ma negatywne zdanie. Sam miałem kilka nieporozumień z policją i równie dobrze mógłbym krzyczeć ''jebać policję'' razem z tą bandą debili. Rzecz w tym, że ja jednak mam świadomość błędów, które popełniłem i nie winię policjantów za wykonywanie swojej pracy.
Cytat:
Chyba coś nie tak z tymi testami ;/
Te testy psychologiczne (multiselect) są po prostu popierdolone. Nie dość, że komputer decyduje czy nadajesz się do policji czy nie to jeszcze są tam takie durne pytania jak np. ''Gdybyś zauważył otwarte drzwi do kina i miał pewność, że nie zostaniesz przyłapany to czy wszedłbyś obejrzeć film ?'' albo mój ulubieniec ''Co uważasz za słuszniejsze: nie jedzenie mięsa ze względu na miłość do zwierząt czy zakazanie rozmnażania osobom niepełnosprawnym ?''
Mądrych małych szczchów kurwa go mać się narobiło na tej stronie. Ezi mądze powiedział.
Ja akurat jestem kibicem, nie uważam się za kibola (chociaż od jakiegoś czasu chyba jestem, bo stałem na schodach podczas meczu i podobała mi się oprawa "Jihad Legia"). Myślę, że nie znasz realiów, policja potrafi być bardzo brutalna i stosować odpowiedzialność zbiorową. Nie podlega dyskusji, że jest wielu normalnych policjantów, ale są też tacy którzy psują opinię tej instytucji. Biorąc pod uwagę, że powinni być "stróżami prawa" i składają przysięgi, to uważam, że czarne owce powinny być surowo karane. Niestety wszyscy się nawzajem chronią - przykładem chociażby ostatnie pobicie przez policjanta na Marszu Niepodległości. Potrzeba reorganizacji Policji, żeby ludzie ponownie nabrali szacunku i w końcu czuli się bezpiecznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów