Alternatywny rodzaj rapu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
a pomyślcie sobie co gangster wtedy czuje wychodząc z domu żegnając się z rodziną i pistolet biorąc w rękę...
przez takiego policjanta do domu może nie wrócić... o tym to się już nie mówi
jebac Policyjne Kurwy !
@up
Jebnij się w łeb na 100%
Jebnij się w łeb na 100%
jak kazdy rap
kawałek przez który każdy będzie miał ochotę się zajebać tyle gówien pójdzie w pizdu ahh pomarzyć można
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
@EudezetReprezent idź kurwa lepiej do tej swojej firmy i peji i powiedz żeby nagrali coś porządnego jak np
kawałek przez który każdy będzie miał ochotę się zajebać tyle gówien pójdzie w pizdu ahh pomarzyć można
Znam kilku policjantów z powołania, to porządni ludzie. Jak czytam posty w stylu Eurozetreprezentanta to chuj mnie strzela. Czekaj gnoju, kiedyś ktoś zrobi krzywdę twojemu dziecku, lub komuś z rodziny jeszcze ją pokochasz, ze łzami w oczach polecisz na komendę
Data urodzenia: 17 Lis 1980
mama nie mówiła że nie wolno kłamać i przeklinać?
Data urodzenia: 17 Lis 1980
mama nie mówiła że nie wolno kłamać i przeklinać?
skoro tak źle to jebnąć tą robotę i ... nie wiem... na budowę?
słyszałem że lekarze mają ok
Open, free and uncensorable websites,
using Bitcoin cryptography and BitTorrent network
zeronet.io
słyszałem że lekarze mają ok
no firma. jebac blokersow na 100%
Czekaj gnoju, kiedys jakis policjant wpierdoli twojemu dziecku na jakims marszu, czy gdzies. i twoj syn bedzie musial za to placic. jeszcze najglosniej bedziesz krzyczal 'jebac policje"
-George Orwell
mirabelek76 napisał/a:
Czekaj gnoju, kiedyś ktoś zrobi krzywdę twojemu dziecku, lub komuś z rodziny jeszcze ją pokochasz, ze łzami w oczach polecisz na komendę
Czekaj gnoju, kiedys jakis policjant wpierdoli twojemu dziecku na jakims marszu, czy gdzies. i twoj syn bedzie musial za to placic. jeszcze najglosniej bedziesz krzyczal 'jebac policje"
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
lapps napisał/a:
no firma. jebac blokersow na 100%
szkoda, że rodzice nie wpierdolili ciebie do kosza po urodzeniu tak na 100%.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów