18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Policyjny rap
S................n • 2011-12-26, 0:38
Alternatywny rodzaj rapu
Zgłoś
neoniasty 2011-12-26, 0:48 26
a pomyślcie sobie co gangster wtedy czuje wychodząc z domu żegnając się z rodziną i pistolet biorąc w rękę...
Zgłoś
sentinel 2011-12-26, 1:05
przez takiego policjanta do domu może nie wrócić... o tym to się już nie mówi
Zgłoś
E................t 2011-12-26, 1:53 5
jebac Policyjne Kurwy !
Zgłoś
xiontZ 2011-12-26, 2:14 223
@up
Jebnij się w łeb na 100%

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
nikustrip 2011-12-26, 4:49 11
ale kurwa gówno
Zgłoś
eles 2011-12-26, 7:50 58
@up

jak kazdy rap

"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Zgłoś
rockface123 2011-12-26, 8:23 4
jebne posta bo nie chce rzygać i srać przez tą pseudo-jebaną-wdupe muzyke przez oczo jebny cudzysłów

@EudezetReprezent idź kurwa lepiej do tej swojej firmy i peji i powiedz żeby nagrali coś porządnego jak np

kawałek przez który każdy będzie miał ochotę się zajebać tyle gówien pójdzie w pizdu ahh pomarzyć można

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
mirabelek76 2011-12-26, 10:53 12
Znam kilku policjantów z powołania, to porządni ludzie. Jak czytam posty w stylu Eurozetreprezentanta to chuj mnie strzela. Czekaj gnoju, kiedyś ktoś zrobi krzywdę twojemu dziecku, lub komuś z rodziny jeszcze ją pokochasz, ze łzami w oczach polecisz na komendę

Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Zgłoś
Samilo 2011-12-26, 11:18 10
EudezetReprezent
Data urodzenia: 17 Lis 1980

mama nie mówiła że nie wolno kłamać i przeklinać?
Zgłoś
clemenza 2011-12-26, 12:26 1
@ mirabelek76

poleci na komendę, spiszą raport i na tym się skończy...
hwdp !
Zgłoś
strupek69 2011-12-26, 14:11
skoro tak źle to jebnąć tą robotę i ... nie wiem... na budowę?
słyszałem że lekarze mają ok

zeronet.io
Open, free and uncensorable websites,
using Bitcoin cryptography and BitTorrent network
zeronet.io
Zgłoś
lapps 2011-12-26, 15:33 4
no firma. jebac blokersow na 100%

mirabelek76 napisał/a:

Czekaj gnoju, kiedyś ktoś zrobi krzywdę twojemu dziecku, lub komuś z rodziny jeszcze ją pokochasz, ze łzami w oczach polecisz na komendę

Czekaj gnoju, kiedys jakis policjant wpierdoli twojemu dziecku na jakims marszu, czy gdzies. i twoj syn bedzie musial za to placic. jeszcze najglosniej bedziesz krzyczal 'jebac policje"

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
mirabelek76 2011-12-26, 16:31 17
lapps napisał/a:

no firma. jebac blokersow na 100%

Czekaj gnoju, kiedys jakis policjant wpierdoli twojemu dziecku na jakims marszu, czy gdzies. i twoj syn bedzie musial za to placic. jeszcze najglosniej bedziesz krzyczal 'jebac policje"

szkoda, że rodzice nie wpierdolili ciebie do kosza po urodzeniu tak na 100%.

Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Zgłoś
E................t 2011-12-26, 18:40 2
Samilo mam na to wyjebane,a kto sie podnieca tym kawalkiem to FRAJER !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów