18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Poligon na emigracji
Anal_Intruder_69 • 2024-10-22, 9:51
Poligon, po wygnaniu z Sadola, zatrudnił się jako chiński cieć na uczelni w słynnym Wuhan.

Pchlarz do wora, wór do jeziora - wszystko w dobrej kolejności.

Opis z translatora:
ukryta treść
17-go bezpański pies wtargnął na kampus Akademii Sztuki Hubei w Wuhan w prowincji Hubei w Chinach, ugryzł członka personelu, a w internecie opublikowano wideo przedstawiające ochroniarza tłukącego psa na śmierć (lokalnie go uśmiercając). mediach społecznościowych, wywołując kontrowersje. Do brutalnego czynu doszło, gdy studenci domagali się zaprzestania zajęć, a dwóch zaangażowanych pracowników zostało zawieszonych i przeniesionych na inne stanowiska.

W przeszłości szkoła była wielokrotnie atakowana przez bezpańskie psy, dlatego konieczne było podjęcie pilnych działań, aby zaradzić temu problemowi.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
n1ck.ee 2024-10-22, 12:32 1
Dobrze, ludzi miał po

yellow87 napisał/a:

pierdolone skośnookie wypierdy z małymi kuśkami

Mają wiecej hajsu od juesej i euro kołchozu razem wziętych więc im wolno tak samo jak juesej zbombardowały Kambodżę za neutralną postawę odnoście zimnej wojny
Zgłoś
JestemNajlepszy 2024-10-22, 12:55 6
Ja też tak tłuke psy i koty, czasem jak widzę zwierze na ulicy to specjalnie je przyjeżdżam.
Zgłoś
dominik666 2024-10-22, 13:11 5
JestemNajlepszy napisał/a:

Ja też tak tłuke psy i koty, czasem jak widzę zwierze na ulicy to specjalnie je przyjeżdżam.

Oczywiście wiemy wszyscy że tak naprawdę jesteś zwykłym małosiurem piwniczakiem siedzącym na oszczanej kanapie i bojącym się jakichkolwiek relacji z ludźmi
Zgłoś
disturbed666 2024-10-22, 13:18 9
przecież pchlarz ugryzł pracownika i to nie był odosobniony przypadek więc brawo za reakcje
Zgłoś
PanWladca 2024-10-22, 13:19 4
Dalszy ciąg wojny UE(Niemcy) vs Chiny. U nich leja owczarki niemieckie a w UE gnieciemy chińskie biedronki.
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-10-22, 13:47
Zupełnie jak polscy myśliwi - ale nie!!! w przypadku religii jaką jest myślistwo - ranne zwierzęta nie cierpią kilka godzin i nie srają pod siebie tylko tańczą i malują na trawie obrazy z gówna
Zgłoś
Ziebaj 2024-10-22, 13:52 9
Miałem 11 lat jak pogryzł mnie pies, dziś gdybym był naocznym świadkiem jak pies gryzie kogokolwiek zrobiłbym to samo co ten chińczyk, nawet by mi brewka nie tyknęła.
Zgłoś
Siriuz 2024-10-22, 14:07 6
Biedny piesek, a potem jest: sadistic.pl/psy-ulicy-i-dzieci-vt597486.htm
i pytania - dlaczego nikt nic nie robi?

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
majeńka 2024-10-22, 14:11 2
Skoro jest tam plaga agresywnych kundli które atakują ludzi, co ten cieć miał zrobić? Strzelać przecież nie ma czym, i nawet gdyby miał broń palną, nie wolno byłoby mu jej użyć w tej sytuacji — a kiedy przez brak zapobiegania doszłoby już do zagrożenia życia, spluwa byłaby bezużyteczna bo pies atakuje wręcz i się szybko porusza (czyli byłoby duże ryzyko postrzelenia ofiary).

Cieć powinien więc dostać podwyżkę a nie zostać wykopany z roboty.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
psylofit 2024-10-22, 14:12
Buzię widzę! Buzię! Zobaczcie 0:58 filmiku na łopatki psiaka.
Zgłoś
shoe5maker 2024-10-22, 14:19 1
Sztruks napisał/a:

Jebany kurwa śmieć niech go piekło pochłonie

Jak będzie kolejny film z chin jak to ciężarówka rozjeżdża kiblarza to wyobraź sobie że to on jechał na kiblu.
Zgłoś
yellow87 2024-10-22, 14:33 1
n1ck.ee napisał/a:

Dobrze, ludzi miał po
Mają wiecej hajsu od juesej i euro kołchozu razem wziętych więc im wolno tak samo jak juesej zbombardowały Kambodżę za neutralną postawę odnoście zimnej wojny

a co to ma wspólnego z tym że są pierodlonymi skosnookimi małymi fiutkami? xD opie ogarnij się
Zgłoś
encoder178 2024-10-22, 14:50 4
Sztruks napisał/a:

no wlasnie jebac tego psa
Zgłoś
JanzDukli 2024-10-22, 15:09 1
n1ck.ee napisał/a:

Dobrze, ludzi miał po

Napisałbyś więcej o co chodziło z tą Kambodżą?
Kim Wilde śpiewała o tym piosenkę "Cambodia", i kilka razy zabierałem się do tematu lecz albo nie było czasu, albo zapominałem.
Z góry dziękuję.

[ Dodano: 2024-10-22, 15:13 ]
Sztruks napisał/a:

Się, kurwa nie zesraj psojebco.

[ Dodano: 2024-10-22, 15:15 ]
Xevik20 napisał/a:

Fakt i szkoda go, ale jebać to należy tych ludzi, którzy porzucają psy. Skąd się tyle bezpańskich psów bierze? W 99% przez ludzi, którzy potrafią psa wyrzucić gdzieś i odjechać. W Polsce był taki problem często z kotami.
W sumie szczeniaka można porównać do niemowlaka, to nie wiem jak on mógł jakoś bardzo ugryźć.

A wiesz, że bezpańskie psy potrafią się rozmnażać bez zgody i udziału człowieka i wtedy robią to znacznie szybciej?
Zgłoś
Piotrula 2024-10-22, 15:19 2
Przecież to jest kurwa szczeniak...jebane bydlaki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów