18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Poligon na emigracji
Anal_Intruder_69 • 2024-10-22, 9:51
Poligon, po wygnaniu z Sadola, zatrudnił się jako chiński cieć na uczelni w słynnym Wuhan.

Pchlarz do wora, wór do jeziora - wszystko w dobrej kolejności.

Opis z translatora:
ukryta treść
17-go bezpański pies wtargnął na kampus Akademii Sztuki Hubei w Wuhan w prowincji Hubei w Chinach, ugryzł członka personelu, a w internecie opublikowano wideo przedstawiające ochroniarza tłukącego psa na śmierć (lokalnie go uśmiercając). mediach społecznościowych, wywołując kontrowersje. Do brutalnego czynu doszło, gdy studenci domagali się zaprzestania zajęć, a dwóch zaangażowanych pracowników zostało zawieszonych i przeniesionych na inne stanowiska.

W przeszłości szkoła była wielokrotnie atakowana przez bezpańskie psy, dlatego konieczne było podjęcie pilnych działań, aby zaradzić temu problemowi.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
banerr 2024-10-22, 15:20 6
Do kundlofili

Zgłoś
Jebadło 2024-10-22, 15:27 1
Dobrze zrobiliśmy jako ludzie. Jebać psy maczetami.
Zgłoś
dus 2024-10-22, 16:00 4
Tak powinny być traktowane wszystkie zwierzęta atakujące ludzi w mieście. Pies ugryzł człowieka to do piachu. Już teraz mamy chore społeczeństwo, które więcej współczucia ma dla zwierząt niż dla drugiego człowieka. Później zdarzają się sytuacje gdzie potencjalnie piesek nie gryzie a jednak odgryzł pół twarzy dziecku.
Zgłoś
viking19 2024-10-22, 16:02
majeńka napisał/a:

spluwa byłaby bezużyteczna bo pies atakuje wręcz

xDDD
mózg też ci zaatakowało?

shoe5maker napisał/a:

Jak będzie kolejny film z chin jak to ciężarówka rozjeżdża kiblarza to wyobraź sobie że to on jechał na kiblu.

mi trochę pomogło, dzięki.
Zgłoś
Diavolo_ 2024-10-22, 16:16 5
MansoN napisał/a:

przecież to kurwa szczeniak był… ja pierdolę co to się kurwa odpierdala na tym popierdolonym świecie.

Wiem, dlatego jego śmierć jest jeszcze bardziej satysfakcjonująca.
Zgłoś
jem_zwierzeta 2024-10-22, 16:32 2
MansoN napisał/a:

przecież to kurwa szczeniak był… ja pierdolę co to się kurwa odpierdala na tym popierdolonym świecie.

nie zesraj się.
I tak humanitarny był ten gość. Ja bym prał tym kijem po dupie tego psa. Dłużej by się skurwiel męczył. A tak? Jebnął go w łeb ze 3 razy i zmarnowana cała zabawa :/
Zgłoś
janiestad666 2024-10-22, 16:41 1
Ale chcialbym hinola zajebac. Mam nadzieje na 3 ws cos jak druga i np do chin jechac sie napierdalac hinoli zabijac xd
Zgłoś
Michal1970 2024-10-22, 17:07 3
@Xevik20: Dokładni, my poraz kolejny staliśmy się posiadaczami (Chociaż nie planowaliśmy) kolejnego psa, a dokładniej młodej suczki kundelka. Dobrze że chociaż wielka nie będzie, mamy teraz już szóstkę sierćciuchów. W tym sukę Kaukaza (Szczeniaczka 8 miesięcy, wielkości cielaka) Cztery duże, dwa małe i z tego towarzystwa, tylko dwa były planowane.
Reszta to znajdy, wyjebane przez skurwysynów, których powinno się w środku lasu do drzewa łańcuchem przywiązać. I zapomnieć lokalizacji.
Zgłoś
szaman1991 2024-10-22, 17:09
Xevik20 napisał/a:

Fakt i szkoda go, ale jebać to należy tych ludzi, którzy porzucają psy. Skąd się tyle bezpańskich psów bierze? W 99% przez ludzi, którzy potrafią psa wyrzucić gdzieś i odjechać. W Polsce był taki problem często z kotami.
W sumie szczeniaka można porównać do niemowlaka, to nie wiem jak on mógł jakoś bardzo ugryźć.

taaa... na pewno nie jest tak, że bezpańskie psy się rozmnażają
Zgłoś
abstract667 2024-10-22, 17:31
No i na zupę
Zgłoś
gdfgdf 2024-10-22, 17:56
MansoN napisał/a:

mordo, to był poligon, nie znasz poligona kurwa ?? on się lubuje w katowaniu szczeniaków
Zgłoś
MansoN 2024-10-22, 18:15
gdfgdf napisał/a:

mordo, to był poligon, nie znasz poligona kurwa ?? on się lubuje w katowaniu szczeniaków

Już nie, teraz w schronisku pracuje i kupy w boksach sprząta 😁
Zgłoś
Michal1970 2024-10-22, 18:22
@JestemNajlepszy: Tak, tak, a naprawdę to w bramie dajesz dupy, przygodnie spotkanym "Inżynierom".😏
Zgłoś
pietrek430 2024-10-22, 18:33 1
kurwa mac mam tu konto od 13 roku zycia, mocno pojebany leb jakimś isis, maczety lby upierdalane, ale takie cos jest ponad hard dla mnie. scierwo azjatyckie gorzej juz byc tylko żydem/ukrem
Zgłoś
Zielas92 2024-10-22, 18:40 1
To tylko przestraszony szczeniak kurwa, a te skośne pizdy poprostu sie na nim wyładowały dla rozrywki udając jaki to ten pies straszny i agresywny bo mają spierdolone życie. Niedługo i tak będzie na sadolu jak razem skaczą z mostu na te puste łby.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów