18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Poligon na emigracji
Anal_Intruder_69 • 2024-10-22, 9:51
Poligon, po wygnaniu z Sadola, zatrudnił się jako chiński cieć na uczelni w słynnym Wuhan.

Pchlarz do wora, wór do jeziora - wszystko w dobrej kolejności.

Opis z translatora:
ukryta treść
17-go bezpański pies wtargnął na kampus Akademii Sztuki Hubei w Wuhan w prowincji Hubei w Chinach, ugryzł członka personelu, a w internecie opublikowano wideo przedstawiające ochroniarza tłukącego psa na śmierć (lokalnie go uśmiercając). mediach społecznościowych, wywołując kontrowersje. Do brutalnego czynu doszło, gdy studenci domagali się zaprzestania zajęć, a dwóch zaangażowanych pracowników zostało zawieszonych i przeniesionych na inne stanowiska.

W przeszłości szkoła była wielokrotnie atakowana przez bezpańskie psy, dlatego konieczne było podjęcie pilnych działań, aby zaradzić temu problemowi.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Latissimus 2024-10-22, 18:46
Dla nich psy to jak dla nas kury. Czym tu sie oburzać
Zgłoś
Aarti 2024-10-22, 18:55
Dzicz jebana-do zapierdolenia skośni i czarni też kurwa...
Zgłoś
banshee 2024-10-22, 19:07
Te skośne kurwy powinny same się zakopać, żeby świat był choć trochę lepszy.

[ Dodano: 2024-10-22, 19:08 ]
Latissimus napisał/a:

Dla nich psy to jak dla nas kury. Czym tu sie oburzać

tym, że jak chcesz zabić to zrób to sprawnie. Jeszcze nie widziałem filmiku gdzie te żółte kurwy by nie tłukły psa kijami (chyba, że akurat gotują żywcem). Pierdolona prymitywna dzicz.
Zgłoś
Adamon 2024-10-22, 19:40
Pewnie awansowali na rektora uczelni.
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-10-22, 19:50
CzerstWybut napisał/a:

Obawiam sie że wojna z tymi skośnopokurwieńcami była by tak samo chujowa jak z ruskimi, to ten sam sort zjebania umysłowego.

To jest gorsze od ruskich, russcy czasem mają jakiś odruch by dobić rannego, albo nawet potrafią jebańce pomóc raz na ruski rok(oczywiście swoim). Natomiast kitajec nie widzi najmniejszej różnicy między kłodą drewna a leżącym obok kolegą z urwanymi nogami. Te kurwy są jebaną zarazą i strach myśleć o walce z tym robactwem
Zgłoś
mam_racje 2024-10-22, 19:58 3
MansoN napisał/a:

przecież to kurwa szczeniak był… ja pierdolę co to się kurwa odpierdala na tym popierdolonym świecie.

Piesek biedny ale dzieci to już można mordować milionami... to dopiero popierdolone!

Zgłoś
Fusek667 2024-10-22, 20:08 1
Bardzo dobrze, jak ja kurwa nienawidze psów
Zgłoś
parapsychol 2024-10-22, 20:13
MansoN napisał/a:

przecież to kurwa szczeniak był… ja pierdolę co to się kurwa odpierdala na tym popierdolonym świecie.

normalne zycie-jednych to dziwi a innych nie.

przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Zgłoś
Fantaznat 2024-10-22, 20:36
Kurwa te żółtki jebane to nie lepsze od czarnuchów, trochę mądrzejsi ale o to nie trudno.
Zgłoś
daniel4321 2024-10-22, 20:56
pietrek430 napisał/a:

kurwa mac mam tu konto od 13 roku zycia, mocno pojebany leb jakimś isis, maczety lby upierdalane, ale takie cos jest ponad hard dla mnie. scierwo azjatyckie gorzej juz byc tylko żydem/ukrem

Przecież pies żyje
Zgłoś
handopl78 2024-10-22, 21:08
Jebane żółte kurwy, oby jego przyszle pokolenia zdychały wq meczarniach na raka
Zgłoś
Tassadar 2024-10-22, 21:16
MansoN napisał/a:

Króliki ludzie mordują bez większego zastanowienia i to jest w porzadku.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
JimmyCoole 2024-10-22, 21:37 2
Jebał pies psa...czy jakoś tak.
Dla tych co srają o psa polecam cofnąć się o kilka postów i popatrzeć jak pies gryzie jakąś babe. Będzie to chociaż namiastka rownowagi w waszym nędznym życiu 😃

Ojej. chyba znowu piszę pijany...
Zgłoś
matmus95 2024-10-22, 22:02
Skurwiel skośny. Powinno go dopaść stado pitbullów i porządnie dupe obgryźć za tego szczeniaka. Co za skurwiały świat..
Zgłoś
i_hate_bad_people 2024-10-22, 22:05 1
KapitanStuleja napisał/a:

Przenieśli ich do budy z hot dogami

zabij się to nie jest śmieszne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów