18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Poligon na emigracji
Anal_Intruder_69 • 2024-10-22, 9:51
Poligon, po wygnaniu z Sadola, zatrudnił się jako chiński cieć na uczelni w słynnym Wuhan.

Pchlarz do wora, wór do jeziora - wszystko w dobrej kolejności.

Opis z translatora:
ukryta treść
17-go bezpański pies wtargnął na kampus Akademii Sztuki Hubei w Wuhan w prowincji Hubei w Chinach, ugryzł członka personelu, a w internecie opublikowano wideo przedstawiające ochroniarza tłukącego psa na śmierć (lokalnie go uśmiercając). mediach społecznościowych, wywołując kontrowersje. Do brutalnego czynu doszło, gdy studenci domagali się zaprzestania zajęć, a dwóch zaangażowanych pracowników zostało zawieszonych i przeniesionych na inne stanowiska.

W przeszłości szkoła była wielokrotnie atakowana przez bezpańskie psy, dlatego konieczne było podjęcie pilnych działań, aby zaradzić temu problemowi.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
RsPrDol 2024-10-22, 22:09 2
I tak wlasnie pozbywa sie problemu z bezpanskimi psami.
Nie ma co sie pierdolic.
Nie trzeba zadnych schronisk, karm i KRSow..
Zgłoś
krykoz 2024-10-22, 22:26
Tassadar napisał/a:

Króliki ludzie mordują bez większego zastanowienia i to jest w porzadku.

Kim są króliki ludzie? Jakieś hybrydy?
Zgłoś
eliveruss 2024-10-22, 22:41 1
Xevik20 napisał/a:

Fakt i szkoda go, ale jebać to należy tych ludzi, którzy porzucają psy. Skąd się tyle bezpańskich psów bierze? W 99% przez ludzi, którzy potrafią psa wyrzucić gdzieś i odjechać. W Polsce był taki problem często z kotami.
W sumie szczeniaka można porównać do niemowlaka, to nie wiem jak on mógł jakoś bardzo ugryźć.

Nic nie mów, moja sąsiadka ma dziesiątki kotów. Dokarmia je w ogrodzie. Pół roku temu jej zabrali prawie wszystkie, zostawili tylko dwa, w dodatku wysterylizowane. Ale że głupia pinda je karmi na dworze, to się zleciały z lokalnych śmietnisk kolejne dwa i aktualnie jak ją ostatnio widziałem, to koło niej latało 12, z czego 5 bardzo młodych. Czują ją z daleka, idzie z przystanku, to dookoła niej 10 kotów się ciągnie aż pod samą klatkę do jej ogrodu. Jeszcze ostatnio gołębie zaczęła dokarmiać na parapecie, a że mieszka nade mną, to mi srają na parapet codziennie, że dwie godziny po umyciu okna i parapetu jest uwalone. Ale to akurat szybko ukróciliśmy, kładąc folię na parapet, o czym poinformowaliśmy sąsiadkę, grożąc, że jeśli jeszcze raz zostawi im żarcie na parapecie lub sypnie/rzuci czymś pod okna, to ta obsrana folia wyląduje na jej drzwiach lub wycieraczce. Ale w dłuższej perspektywie niestety nie do wyplenienia. Wspólnota mieszkaniowa nie jest w stanie zrobić nic, policja nic, jakieś fundacje też nic, a jeszcze stara baba i jej odpierdala i sąsiada, którego nie lubi, oskarżyła o mordowanie kotów, była policja, media (które oczywiście bez potwierdzenia informacji zaraz to nagłośniły). Okazało się, że pinda kłamała. Ale nikt jej nic nie zrobi, bo przecież stara i biedna, ciężko taką jakkolwiek ukarać. Szkoda gadać, pasożyty zwykłe i tyle
Zgłoś
ZRMTorun 2024-10-22, 22:44
Jebany skośnooki cieć jedyne co potrafi to szczeniaka zajebać, ale w konfrontacji z człowiekiem to by pierwszy spierdalał
Zgłoś
Shinigammi 2024-10-22, 23:27
Jebany chinolo też skonczy w worku skosno oka szmata
Zgłoś
Dualram 2024-10-23, 0:34
Jak @psotna cipka ocenia to ogłuszanie?
Zgłoś
psotna_cipka 2024-10-23, 0:48 3
Dualram napisał/a:

Jak @psotna cipka ocenia to ogłuszanie?

Muszę przyznać, że zrobili to profesjonalnie. Tylko brak cześci jak smalec wytapiają.
Zgłoś
szamantotwojaes 2024-10-23, 1:09
Jebać kurwe szczeniaka katuje jak w Radomiu
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-23, 7:17
Słynna chińska empatia
Zgłoś
Tolkens 2024-10-23, 8:39 1
Ty masz kurwa w niedobrej kolejności pod deklem zjebie.
Zgłoś
Domwol3108 2024-10-23, 8:50
Bezpański pies kogoś upierdolił i go odjebali. Kurwa co w tym dziwnego? Wkurwiające jest to ciągłe pierdolenie o biednych kotkach i pieskach.
Zgłoś
Wiewór 2024-10-23, 10:45
Chinskie bitki z psa.
Tradycyjna chinska potrawa.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
JenkinsPerkins 2024-10-23, 12:24
Sztruks napisał/a:

Jebany kurwa śmieć niech go piekło pochłonie

psy chyba nie trafiają do piekła
Zgłoś
Asdparty 2024-10-23, 17:45
Nie mogę się doczekać tej wojny Ameryki z tymi kitajcami mam nadzieję że dojenia im kolejną bąbke ale tym razem taką dojebana w huj
Zgłoś
Anakin21 2024-10-23, 18:51
Jebane skośniaki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów