18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
C................l 2013-05-05, 15:22
czy tylko ja mam problemy z poczekalnią?? połowa filmików mi się nie wyświetla!!
Zgłoś
m................r 2013-05-05, 15:24
@up na głównej jest jeden filmik przez który chuj wie czemu zawsze mi się blue screen wyświetla i kompa resetuje, próbowałem już chyba 10 razy i za każdym razem reset, ma chyba tytuł ,,Ale go zabił'' czy jakoś tak, może mi to ktoś wytłumaczyć?
Zgłoś
pgpgpg 2013-05-05, 15:52 21
Ja znam takie 2 symbole:
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-05-05, 17:44 2
Jestem tolerancyjny, ale... nie lubię tego pedała. Przykro mi.

Zgłoś
OCB 2013-05-05, 18:03 4
Więcej takich!! A nie jakieś krytyki jebane
Zgłoś
Stuleja_W_Panierce 2013-05-05, 18:10
Warto czasem posłuchać czegoś pożytecznego, a nie tylko sranie i walenie w mordę.

Zestaw naprawczy "Jezus" poproszę...
Zgłoś
job_twaju_mać 2013-05-05, 18:11 58
Bad_Motherfucker napisał/a:

Jestem tolerancyjny, ale... nie lubię tego pedała. Przykro mi.

Obrazek

Po czym stwierdzasz, że to pedał? Po tym, że wygląda na zadbanego, eleganckiego faceta? Może zwyczajnie zazdrościsz mu osobowości?

Nie nie błoje się
Zgłoś
leoy 2013-05-05, 18:21 14
^ Dokładnie, dziś jak ktoś jest NORMALNY tzn. zadbany i inteligentny, to uznaje się go za dziwaka, bądź pedała. Chłopak mimo młodego wieku, jest naprawdę kumaty, wysławia się czystą polszczyzną, ale w Świecie debili będzie uważany za pedała :/ dobrze, że nie przez wszystkich
Zgłoś
Stuleja_W_Panierce 2013-05-05, 18:21
@Isengrim24

Najpierw obejrzyj potem komentuj.

Zestaw naprawczy "Jezus" poproszę...
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-05-05, 18:27
Będę_go_zjadł napisał/a:

Po czym stwierdzasz, że to pedał? Po tym, że wygląda na zadbanego, eleganckiego faceta? Może zwyczajnie zazdrościsz mu osobowości?

Rozgryzłeś mnie...

Zgłoś
Dildowagins 2013-05-05, 18:31
Jak zwykle genialnie. Piwo.

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
Pawlikowsky 2013-05-05, 19:00 1
Polecam zasubskrybować ich kanał bo jest świetny

:~~~~~~
Zgłoś
Qbas 2013-05-05, 19:02 3
@Bad_Motherfucker

To naprawdę słodko, że dodajesz obrazki które chuja się mają do Twoich wypocin, a co do samego filmiku to gość dobrze gada i fajnie się Go słucha. Tak to już jest, że jak ktoś dobrze wygląda i ma fajny pomysł na produkcję filmową to się znajdzie taki "wredny matkojebca" co to nawrzuca bez podstaw od pedałów.
Zgłoś
A................C 2013-05-05, 19:32 2
Bad_Motherfucker krytykuj inteligentnie. Polimaty to jeden z nielicznych polskich kanałów na YT warty oglądania. Przyjemność powiązana z pożytecznością.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów