📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kawa... Napój Bogów Love it!
Bardzo lubię kawę i tego gościa ! PIWKO !
Jeżeli jest coś czego naprawdę nienawidzę to jest to właśnie lokowanie produktów... (oczywiście jest więcej rzeczy których nienawidzę ale chciałem nadać dramaturgii)
a gdy widzę takie coś w programie który lubię (lubiłem?) to szlag mnie trafia i dochodzę do wniosku że komercha jest wszędzie i każdego można kupić....
Jeżeli jest coś czego naprawdę nienawidzę to jest to właśnie lokowanie produktów... (oczywiście jest więcej rzeczy których nienawidzę ale chciałem nadać dramaturgii)
a gdy widzę takie coś w programie który lubię (lubiłem?) to szlag mnie trafia i dochodzę do wniosku że komercha jest wszędzie i każdego można kupić....
@up no tak, bo przecież jak ktoś jest dosyć znany i zareklamuje produkt, który swoją drogą nie jest jakoś mega słaby, to się sprzedał w Polsce (YT) jest mało reklamodawców, polimaty robione w języku angielskim zarabiałyby jakieś 4 razy więcej PLN, niż w Polsce. Firmy w naszym kraju wciąż stawiają na telewizyjne reklamy.
skoro koles robi to co lubi, a jeszcze ma mozliwosc zarobienia na tym małą reklamą to czemu mialby tego nie robic? powinno sie brac przyklad z niego, ze potrafi zrobic dobre filmiki i jeszcze na tym zarobic.
drewing napisał/a:
skoro koles robi to co lubi, a jeszcze ma mozliwosc zarobienia na tym małą reklamą to czemu mialby tego nie robic? powinno sie brac przyklad z niego, ze potrafi zrobic dobre filmiki i jeszcze na tym zarobic.
Chodzi o to że on nie sprzedał siebie tylko swoją widownie kolego. Ludzie go oglądali bo robił ciekawe rzeczy a teraz robi coś za co mu zapłacili. Jako przykład mogę podać Jeremiego Clarksona który miał w nosie ,,lokowanie produktu" na rzecz wiarygodności. Ja tam nie chcę oglądać reklam. Jak tobie się to podoba to włącz polsat
@drewing tu nie chodzi o reklamę, bo nie ma problemu z tym, że w trakcie filmku o rzeczy X wciśnie reklamę produktu Y - np. powie w czyich ciuchach robi program o II WŚ. Ale jeśli robi program o kawie i lokuje produkt związany z kawą to rodzi się podejrzenie, że program może być niewiarygodny, bo jeśli bierze za to pieniądze to nie może wydać negatywnej opinii, a nawet może być zmuszony to przekazania konkretnej.
Sprzedał się, raczej jest zwolennikiem PO
To teraz ci co nie wierza w to co mowil bo ulokowal produkt niech sprawdza informacje ktore podal proste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów