Polscy pirotechnicy + dresy to chyba jedyna realna siła zbrojna, która mogłaby być użyta na wypadek wojny...
PS. Była jeszcze pierwsza część, ale z YT usunęli, a na necie nie mogłem znaleźć, jak by ktoś miał to można wrzucić
Dorzućmy do tego "szpecjalistów" od asg. I będziemy mieli armię mającą na wyposażeniu petardy, pałki i plastikowe zabawki.
Podbijemy cały świat!
A więc tak. Każesz wypierdalać innym użytkownikom (za co dostało ci się po dupie warnem), którzy nie spędzali swojego wieku rozwojowego w dobie allegro (a więc grupy 20+, do której ja także należę), tylko w czasach gdy sprzedawcy jakichkolwiek petard czy fajerwerków na poważnie traktowali przepis o nie sprzedawaniu nieletnim takich materiałów, (a także papierosów i alkoholi, co dziś chyba już nie jest praktykowane, ponieważ od jakiegoś czasu bardzo często widzę zataczające się, pijane dzieci w wieku 12 - 16 lat), za to że sprawiała nam saletra z cukrem?
PIERDOL SIĘ.
Wypierdalać to możesz kazać Swoim równym, a nie nam, osobom którym nawet wiekiem nie dorównujesz, a co dopiero poziomem.
Taki z Ciebie kozak, bo kupujesz na allegro materiały wybuchowe, tak? Co, gimbusom znudziło się już asg, jako forma udowodnienia że jest się pro kozakiem? Próbujesz zaimponować nam, "debilom", Swoją znajomością allegro?
Wiesz co? Chuj nas to boli. Mam nadzieję że rozpierdoli Ci w najbliższej przyszłości ręce, abyś więcej tak debilnie nie postował oraz jaja, abyś w przyszłości nie mógł przekazać swoich genów dalej.
A kim Ty jesteś, by kazać innym wychodzić? Niestety, jesteś nikim. I Twoje słowa nie mają najmniejszej wartości.
Teraz ja każę Ci wyjść w ostrych słowach.
WEŹ IDŹ W CHUJ.
I o to chodzi, jak juz piszesz, to pisz od razu konkrety, a nie każ tego z siebie wyduszać
Generalnie to odniosłeś się do mojego stwierdzenia, które było totalną głupotą i ironią i nie wiem, kto to mógłby wziąć na poważnie. Uważam, że WP nie jest do końca bezużyteczne, ale jednak ma spore braki. A samym honorem, braterstwem itd. starć się nie wygrywa