Polscy pirotechnicy + dresy to chyba jedyna realna siła zbrojna, która mogłaby być użyta na wypadek wojny...
PS. Była jeszcze pierwsza część, ale z YT usunęli, a na necie nie mogłem znaleźć, jak by ktoś miał to można wrzucić
Polscy pirotechnicy + dresy to chyba jedyna realna siła zbrojna, która mogłaby być użyta na wypadek wojny...
@Rafal1757@ Kazał bym ci wyjść w ostrzejszych słowach ale jeden war mi wystarczy.
Wiedz tylko że w dobie allegro i ogólnie dostępnych środków chemicznych ze swoim cukrem pudrem to możesz robić pokazy na urodzinach swojej 2 letniej siostrzenicy i to wyłącznie jedynie jeśli młoda Cie nie rozpierdoli śmiechem xD
Pozdrawiam pirotechników debili (bawcie sie dalej proszkiem do pieczenia i kinder niespodzianką )
Próbujesz zaimponować nam, "debilom", Swoją znajomością allegro?Wiedz tylko że w dobie allegro
Kazał bym ci wyjść w ostrzejszych słowach ale jeden war mi wystarczy.
Jamal, ASG-owcy nie maja plastkowych zabawek. i uwierz mi że prawdziwi "szpecjalisci" i ich bron to juz napawde niebezpieczne coś
w czasach gdy sprzedawcy jakichkolwiek petard czy fajerwerków na poważnie traktowali przepis o nie sprzedawaniu nieletnim takich materiałów