Na wstępie... Polska to nie USA i jak wszyscy wiemy są tutaj inne realia. Chłopaki są młodzi, nie są "bananowcami" żeby tatuś kupował na 18-tke ferrari lub inne cudo. Chcecie to hejtujcie - mi to w każdym razie się podoba i życzę chłopakom szerokości i wytrwałości. Pozdro
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
A ja tam to popieram, chłopaki przynajmniej nie łażą w dresach w grupie po mieście i nie patrzą co/kogo by tu skroić. Szerokości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
gówniana muzyka i małolaty na publicznych drogach. Później czytam, że 8 osób zginęło jak BMW jebnęło w drzewo i sie ludzie wysypali.
Dzieki Pener! Kuuurwa jak ja bym chciał taką dupeczkę szczuplutką i wysportowaną jak w tej reklamie F&F!
phoks, po pierwsze droga była zamknieta, zadnych drzew, zadnych zakretow. Lepiej organizowac takie wyscigi gdzie mlodzi beda mogli sie wyszalec niz zapierdalac po miescie stwarzajac mega zagrozenie. Z reszta co ty mozesz wiedziec.
PS nie bylo tam zadnej beemki hejterze
PS nie bylo tam zadnej beemki hejterze
bloodwar napisał/a:
Dzieki Pener! Kuuurwa jak ja bym chciał taką dupeczkę szczuplutką i wysportowaną jak w tej reklamie F&F!
jak sie nie ma co się lubi...
Widać czym się teraz wieś wozi . Droga nie była zamknięta tylko to jest jakieś zadupie. Fakt że lepsze to niż ściganie się po mieście , jednak znam lepsze sposoby żeby się wyszaleć za kółkiem.
Renia Ręczkowska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów