Ps. Wiem ze ta czesc troche odbiega od pozostalych, ale moze sie spodoba
Ps. Wiem ze ta czesc troche odbiega od pozostalych, ale moze sie spodoba
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@upup
Wyobraz sobie ze komputera nie kupilem w polsce, ba nawet nie mieszkam w polsce,a teraz kulminacja i mam nadzieje ze to nie bedzie zbyt wielki szok dla ciebie, za granica niema polskich znakow
Co za debil. Instalujesz polski pakiet językowy i oto masz polskie znaki. Jesteś idiotą?
Powtórzę ten angielski do matury chociaż w taki sposób bo inaczej coś kurwa nie idzie...
Skąd Pete zna polski?
Jest z pochodzenia Polakiem.
Mowil, ze jego rodzice i on urodzili sie w Kanadzie, ale, ze podlapal troche Polskiego - pewnie od dziadkow, bo napierdala naprawde dobrze w porownaniu z innymi urodzonymi za granica jako ktorestam juz pokolenie.
Czegoś mi tu brakuje....
A już wiem - masz rozjebany prawy alt na klawiaturze.
Pomogę.
Łap:
ą ę ś ć ż ź ń ó ł
Jezus maria, co z Ciebie za typ... A nie pomyślałeś sobie czasem zakuta pało, że nie każdy musi na komputerze przeglądać sadola? To, że nie masz 5 stów na wydanie na tablet czy normalny smartfon z dostępem do porządnej przeglądarki mnie nie robi. Używaj sobie swojej stacjonarki do przeglądania. Ale nie mów innym jak mają pisać. Gość pisze składnie i ładnie, bez ogonków, ale sens jest zachowany. Nie ma się taki chuj do czego przypierdolić do do gówna się jak mucha przyczepi. Spróbuj końska pało sam trochę na komórce popisać. Zobaczymy jak długo będziesz się kurwa męczyć z ogonkami -,-
To, że nie masz 5 stów na wydanie na tablet czy normalny smartfon z dostępem do porządnej przeglądarki mnie nie robi. Używaj sobie swojej stacjonarki do przeglądania.
srablet za 5 stowek zamiast kompa
Jezus maria, co z Ciebie za typ... A nie pomyślałeś sobie czasem zakuta pało, że nie każdy musi na komputerze przeglądać sadola? To, że nie masz 5 stów na wydanie na tablet czy normalny smartfon z dostępem do porządnej przeglądarki mnie nie robi. Używaj sobie swojej stacjonarki do przeglądania. Ale nie mów innym jak mają pisać. Gość pisze składnie i ładnie, bez ogonków, ale sens jest zachowany. Nie ma się taki chuj do czego przypierdolić do do gówna się jak mucha przyczepi. Spróbuj końska pało sam trochę na komórce popisać. Zobaczymy jak długo będziesz się kurwa męczyć z ogonkami -,-
Debil zawsze obroni debila. Swój do swego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów