Ps. Wiem ze ta czesc troche odbiega od pozostalych, ale moze sie spodoba
Tym razem FuriousPete postanowil nauczyc swoich rodakow "randomowych" slow.
Czegoś mi tu brakuje....
A już wiem - masz rozjebany prawy alt na klawiaturze.
Pomogę.
Łap:
ą ę ś ć ż ź ń ó ł
Wyobraz sobie ze komputera nie kupilem w polsce, ba nawet nie mieszkam w polsce,a teraz kulminacja i mam nadzieje ze to nie bedzie zbyt wielki szok dla ciebie, za granica niema polskich znakow
A teraz ja mam szok myślowy dla ciebie - wystarczy ustawić w systemie operacyjnym i już będą.
Wyobraz sobie ze komputera nie kupilem w polsce, ba nawet nie mieszkam w polsce,a teraz kulminacja i mam nadzieje ze to nie bedzie zbyt wielki szok dla ciebie, za granica niema polskich znakow
Nie wiem czy to nie będzie zbyt wielki szok dla Ciebie, ale za granicą są polskie znaki. Nie kupiłem komputera w Polsce, ba nawet nie mieszkam w Polsce.
Wyobraź sobie, że nawet inny układ klawiszy i znaki na niej występujące nie przeszkadzają mi pisać poprawną polszczyzną.
Przecież za granicą to taki wstyd być Polakiem, co ? Mogę pokazać kolegom, że jestem światowy.
Inna sprawa, że w dobie równania do najgłupszych, polskie znaki i ortografia nie mają znaczenia.
"Przecież i tak wszyscy zrozumieją". Ile razy to czytałem na polonijnych forach.
Fakt. To wstyd być takim "Polakiem".
Wgraj sobie język "Polski(programisty)" i będziesz miał polskie znaki. Mam nadzieję, że to nie będzie dla Ciebie zbyt wielki szok, ale klawiatura nie ma tutaj nic do gadania. Możesz mieć polską klawiaturę i nakurwiać cyrylicą jeśli Ci się podoba. Wymówka, że nie masz polskich znaków jest najbardziej chujową jaką da się wymyślić. Lepiej powiedz, że Ci się nie chce używać ogonków, przynajmniej nie będziesz z siebie pośmiewiska robił.
A opowieść o śwince zajebista.
Czego chcieć więcej?
No bo jebne na cycki ;X przyklad typowego zarozumialca ktory broni sie falszywymi argumentami aby moc uchronic swoja nietykalna dume. Po chuj sie wypowiadac na temat o ktorym nie ma sie bladego pojecia ? Grzej mozg bo Ci wystygnie
@upup
Poradnik dla niedomyślnych. Myślę że jeżeli masz po zamorsku to se poradzisz z tłumaczeniem na inglisz
Napisz kurwa wprost, że nie potrafisz tego zmienić w ustawieniach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów