Kolejna lekcja polskiego od Furious Pete
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trochę wkurwiające, że ma normalny głos mówiąc po angielsku, a po polsku taki dziwny.
co za gówno ;]
z tych wszystkich zdań wysłuchałem z 9 zdań które używa się w praktyce, ps on ma nieźle nasranie w łbie
niech odstawi sterydy
Sam kurwa steryd jestes , typ wyszedl z anoresji , byl bliski smierci , zacza o siebie dbac i do takiego wygladu doszedl. W dodatku pol Polak
@up
"Zaczą" ? Japierdole.. gimbaza tworzy już nawet własne neologizmy. W dupach się poprzewracało!
"Zaczą" ? Japierdole.. gimbaza tworzy już nawet własne neologizmy. W dupach się poprzewracało!
Od 1:10 napierdala jak Kałasznikow, podziw :O
Prezioo napisał/a:
Sam kurwa steryd jestes , typ wyszedl z anoresji , byl bliski smierci , zacza o siebie dbac i do takiego wygladu doszedl. W dodatku pol Polak
Jak mieszaniec to tylko pies, jak Polak to tylko w całości. Dla mieszańców nie ma tu miejsca tym bardziej mieszkających w USA.
Artos napisał/a:
@up
"Japierdole"
Anvilek napisał/a:
Jak mieszaniec to tylko pies, jak Polak to tylko w całości. Dla mieszańców nie ma tu miejsca tym bardziej mieszkających w USA.
To w końcu gdzie nie ma miejsca. W USA czy w Polsce?
-Majestic- napisał/a:
Trochę wkurwiające, że ma normalny głos mówiąc po angielsku, a po polsku taki dziwny.
Niestety po angielsku polacy tez maja taki dziwny ;c
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów