📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Sadistic.pl napisał/a:
Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
sadistic.pl/najwieksze-hip-hopowe-pasztety-zbiorczy-vt5430.htm
Ewentualnie jeśli bardzo cię to jara możesz tutaj wrzucić
sadistic.pl/czego-sluchaja-sadysci-vt7376,855.htm564724
weźcie wypierdalajcie już z tym rapem ... ileż można to już wole najlepsza rzeka EVER
co jest takiego fajnego w szybkim mówieniu bo troche nie w temacie jestem?
Hmm chociażby to że Ty tak nie potrafisz ? Bo równie dobrze co jest fajnego w beatboxie ? To że nie każdy to potrafi i fajnie to brzmi. Nara jełopy.
Zapierdala jak Usain Bolt.
Pewnie ma małe rachunki za telefon
Niedlugo powstanie, 100% szybciej, na chuj wam to? Nikt nie wpadl na pomys, by zrobic wersje 'wolniejsza' ? Wygralbys w oryginalny sposob...
o jebany O.o tak zapierdala, że mi komp zamula
(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_̅_̅_̅()ڪے przypal
♥♥♥
Spodziewałem się znowu jakiegoś porywającego, przemyślanego clipu video, niecodziennej gazetki, ubijania jajek, czy innego gówna. A on tylko stoi i jeszcze to zdjęcie rodziców z dawnych lat ;o
Spodziewałem się znowu jakiegoś porywającego, przemyślanego clipu video, niecodziennej gazetki, ubijania jajek, czy innego gówna. A on tylko stoi i jeszcze to zdjęcie rodziców z dawnych lat ;o
Też coś. Moja koleżanka z klasy ciągle tak gada..
macie słowa aosfosidfjdoijofm oasijfoasdifjaosid dsufhsaduiof dfisdaiwe qoqiejiqoo qiiugvj odifj of nsiadfjoadsifj asdfiajaosp jak wystarczająco szybko przeczytacie to wam wyjdzie identycznie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów