📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
on sam sobie te koszulki rysuje?
Nie chce nic mowic ale na poczatku wyglada jak by poprostu playback puscil przyspieszony :p moze mi sie wydaje ale patrzec na usta prosze...
lukasz49999 napisał/a:
Nie chce nic mowic ale na poczatku wyglada jak by poprostu playback puscil przyspieszony :p moze mi sie wydaje ale patrzec na usta prosze...
no coś w tym jest jakoś na początku chyba przesadzili
ale koleś spoko szybko potem nawija więc może to po prostu ruskim zegarkiem kręcone i nie widać dokładnie
lukasz49999 napisał/a:
Popatrz sobie w 720p na YT:
watch?v=TiqlcU73_0Q
wszystko pięknie tylko ja się pytam: po chuj ????
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
"Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu."
Dobra, wszystko fajnie i w ogóle super... Ale na chuj mu takie coś? Bedzie mu lepiej szło w makdonaldzie na kasie?
bardziej mi sie podobała wersja B.R.O , chłopaczek ma dobry głos .
ale i tak pełen szacun za takie coś .jakie to trzeba mieć płuca i dykcje.. wymiata
ale i tak pełen szacun za takie coś .jakie to trzeba mieć płuca i dykcje.. wymiata
a co żal wam dupy ściska że on umie a wy nie ? Dla mnie spoko ,niech rozwija talent
"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
ale co to kurwa wyścigi są? kto szybciej?
Fukuoka napisał/a:
ta koszulka wygląda jakby mu z szyji wychodziły kutasy!
A tobie to się wszystko z jednym kojarzy nie?
@kalwi89, bo on dopiero w połowie filmiku zaczął po Polsku nawijać -.-
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów