📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ma rację. Trzeba 3mać hamburgerów krótko za mordę.
Nie mylcie nauk Chrystusa z naukami kościoła katolickiego
shoter133 napisał/a:
Nastepny Polak robi siareee Polsce, jebana rasa.
To jest Jego praca, facet pilnuje swojego miejsca w szyku i nie jest pizdeczką.
A Ty skąd mieszkasz, gościu? Pracujesz? Dajesz się dymać w robocie każdemu?
Sam sobie odpowiedz, kim jesteś - jeśli Twoi rodzice wywodzą się z tej "jebanej rasy".
Polacy to naród, a nie rasa, zasrańcu. Idź być rudym na pomponika.
Jebana to była twoja stara jakieś 15 lat temu. Widocznie nie za dobrze, czego jesteś efektem.
76200 napisał/a:
Jebana to była twoja stara jakieś 15 lat temu. Widocznie nie za dobrze, czego jesteś efektem.
Moze i nie zabłysnął swoją wypowiedzia.. Ale Ty własnie pokazałes jaki jestes "dorosły" zniżajac się do jego poziomu poprzez obrażanie jego rodziców...
ehh ze skrajnosci w skrajnosc...
Szacun dla gościa! I to jest przykład człowieka, który potrafi postawić na swoje i na dodatek z Polski! Piwo!
Ja pierdolę, czy tylko takie wieśniaki robią tzw "kamerki"? Kolejny brzydki, otyły, tępy, ubrany jak wsiur, Polak kierowca tira, który wrzuca taki szajs że ja pierdolę. Serio jeśli wkurwił mnie na tyle że zamieściłem pierwszy komentarz na tym zainfekowanym przez debili portalu, to znaczy że jest strasznym ciećwierzem. Zachowanie niestety godne, jak to jeden skurwiel określił, "Polaka robaka". I nie pierdol deklu że on broni miejsca pracy, bo jakby był taki kozak to by stłukł amerykańca i przyjął konsekwencje na klatę. A tak to kolejny lamus szczeka i się wozi jakby był u siebie na wsi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów