Polisz inglisz, czyli jak to jest gdy się bierze "tłumaczkę" z ulicy, której jedyne umiejętności językowe, to opierdolenie gałeczki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Różal to taki troszeczkę pomazaniec boży kwiatu polskiej patologii, ale przynajmniej oddany swej niedocenianej misji.
Up, tak, ale były za małe i nikt nie chciał oglądać.
dobra.wróżka napisał/a:
O gustach się nie rozmawia...a ja bym z chęcią i tak zobaczył
Po opisie z yt myślałem ze przekreci walić zamiast walczyć Ale takiego popisu inglisza rodem z dworca PKP z misia to się nie spodziewałem
dobra.wróżka napisał/a:
Co za stuleje marne... małe cycki są zajebiste
płakałem jak dziecko
Nie wiem o chuj chodzi. Przetłumaczyła chujowo ale pewnie dawała dupy komuś wyżej.
Moja kumpela którą znam od podstawówki zdawała wiele certyfikatów z angielskiego. Więcej niż ja a ja się zatrzymałem na CAE i teoretycznie mógłbym uczyc angielskiego w szkole i bez obrazy dla niej
, bo jest super dziewczyną, to chuj jej z tego przyszło jak chciała zostać tłumaczem bo pracodawcy woleli ładne i cycate laski co "ogólnie rozumiały podstawowy angielski" niżeli ją bo, bez urazy, była mniej atrakcyjna.
Tak działa świat. ładna dupa z niższymi kompetencjami ma większe szanse niżeli brzydsza i grubsza z większymi.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Moja kumpela którą znam od podstawówki zdawała wiele certyfikatów z angielskiego. Więcej niż ja a ja się zatrzymałem na CAE i teoretycznie mógłbym uczyc angielskiego w szkole i bez obrazy dla niej
, bo jest super dziewczyną, to chuj jej z tego przyszło jak chciała zostać tłumaczem bo pracodawcy woleli ładne i cycate laski co "ogólnie rozumiały podstawowy angielski" niżeli ją bo, bez urazy, była mniej atrakcyjna.
Tak działa świat. ładna dupa z niższymi kompetencjami ma większe szanse niżeli brzydsza i grubsza z większymi.
@up to nie facet, że musi potyrać na firmę mięśniami czy głową, zysk wypracowany przez załogę to można parytety wypełnić czymś atrakcyjnym, biznes biznesem ale od pewnego poziomu rozwoju firmy trzeba sobie zapewnić jakąś trzódkę na wypadek wyjazdów integracyjnych itp.
dobra.wróżka napisał/a:
Ja chciałem, a nie zdążyłem
Odpierdolcie się. Miała najlepsze referencje. Na co dzień siedzi przed komputerem i odpowiada na pytania internautów o tłumaczenie na stronie google translate
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów