📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i do tego należałoby dodać jeszcze wystawienie Komorowskiego w wyborach. Biorąc pod uwagę fakt że odszedł on z PO i jest bezpartyjny to raczej na drugą kadęcję się nie wybiera. A to świadczy że PO spisało go na straty, bo po wystąpieniu z PO Kaczyński może jeździć tylko po nim a nie po PO(przynajmniej w ramach jeżdrzenia po prezydęcie). Dzięki temu burdelowi Kaczyński wychodzi na wariata a Komorowski na kolesia który daje się dymać. Za to do następnych wyborów prezydęckich
wystartuje znowu Kaczor (którego ludzie uważają już za świra) I jakiś koleś z PO który będzie rżnowł wzorowego obywatela a jak nawet nie to przynajmniej będzie lepszy od Komora i Kaczora
wystartuje znowu Kaczor (którego ludzie uważają już za świra) I jakiś koleś z PO który będzie rżnowł wzorowego obywatela a jak nawet nie to przynajmniej będzie lepszy od Komora i Kaczora
@up
tyle napisałeś że jak to zobaczyłem to nawet nie czytałem
ale całkiem spoko, zgadzam się, masz racje: )
tyle napisałeś że jak to zobaczyłem to nawet nie czytałem
ale całkiem spoko, zgadzam się, masz racje: )
I tak zaraz przyjdzie tu "anty kaczor" i powie, że lepiej to niż za kaczora, a mnie zaszlufladkuje, żem za Pisem jest bo skoro mówie zle o PO to musze być z PiS...
CreativePL - ZaszuflaTkowałem cie. Jestes PISowcem. Wypierdalaj.
To tak w ramach wstępu.
A co do komixu to od kiedy wyszła cała afera z kżyzem uważałem ze to temat zastępczy. W mediach ( gazeta , tv, radio) nie mówili o niczym innym o żadnych naprawde poważnych problemach tylko o dwuch kawałkach deski.
To tak w ramach wstępu.
A co do komixu to od kiedy wyszła cała afera z kżyzem uważałem ze to temat zastępczy. W mediach ( gazeta , tv, radio) nie mówili o niczym innym o żadnych naprawde poważnych problemach tylko o dwuch kawałkach deski.
no bez kitu, najpierw na wykop sie wpychaja z polityka, teraz na sadistic. niedlugo otworzymy google a tam polityka ...
@ fasadin
fasadin z tf2? ;s
fasadin z tf2? ;s
Trzeba tylko zauważyć , że to nie Tusk cały czas pierdolił o krzyżu tylko ta 1,5 metrowa małpa .
Ale zauwaz ze to komorowski chcial go usunac....
W kazdym badz razie w naszym spoleczenstwie w 70% zyja debile ktorym jak ktos powie ze gówno smakuje truskawkowo to uwierza, i beda to wpierdalac i cieszyc banana, taka prawda...
W kazdym badz razie w naszym spoleczenstwie w 70% zyja debile ktorym jak ktos powie ze gówno smakuje truskawkowo to uwierza, i beda to wpierdalac i cieszyc banana, taka prawda...
Jeżeli widzę dyskusje o polityce ludzi którzy mają problem z ortografią i składnią to mnie nie dziwi że potem się cieszą jak przysłowiowy murzyn bateryjką gdy któraś partia obieca mu obniżenie podatków i podniesienie pensji/świadczeń socjalnych...
Proponuje swoją wiedzę na temat polityki nie opierać tylko na jednej stacji w TV
i onecie a zacząć czytać jakieś gazety na poziomie: Polityki a nie Fakt-u.
Co do komiksu to się nazywa marketing polityczny, jak ciemny lud chce wiedzieć co z krzyżem to się o tym mówi...
Proponuje swoją wiedzę na temat polityki nie opierać tylko na jednej stacji w TV
i onecie a zacząć czytać jakieś gazety na poziomie: Polityki a nie Fakt-u.
Co do komiksu to się nazywa marketing polityczny, jak ciemny lud chce wiedzieć co z krzyżem to się o tym mówi...
A by ci tak pękł ten pierdolony bębenek...
Komiks przeciętny. Ślizga się powierzchownie po temacie, brak trafnej puenty.
Wypierdalać z tym.
Wypierdalać z tym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów