Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślicie, że ją zrozumieli? Ale fajna jest, ostra - lubię takie.
Tak ? A kutasa dałbyś jej w pysk ?
Debile nazwą ją Konfederatką, Korwinistką czy ch*j wie czym, a to po prostu dziewczyna która zapie**ala i coś robi, a na drodze leży jej lewactwo.
kurwa aż się zaloguję, żeby piwko dać...
Oni na spotkaniach przed akcją dostają instrukcje żeby nie stawiać oporu, a potem powoli wrócić na miejsce więc ściąganie ich z drogi nie ma sensu. Dlatego jakiś czas temu na brytyjskich forach zaczęto popularyzować pomysł, żeby kierowcy wozili kajdanki, takie do zabaw BDSM i przykuwali ich do barierek po odciągnięciu. Nie wiem, czy pomysł się przyjmie ale z przyjemnością obejrzę takie nagranie.
Ale może się nie doczekam, bo ostatnio jakby odpuścili. Może się przestraszyli.
Kajdanki są za drogie. Długie i mocne trytytki wystarczą. A jak dobrze zaciągniesz, to może im ręce sczernieją i zgniją.
Tak kurwa. Wybitne grono wybawicieli narodu
Wiesz, rzecz w tym, że geniusze, którzy głosują na POPiS każdego kto nie trzyma z nimi obszczekają z jakiegoś powodu od Konfederatów... tak jakby to była jedyna alternatywa. Może mają dość oleju w głowie, że jednak jest im wstyd głosować na to gówno raz za razem a potem przytakiwać, że jednak żyjemy w popierdolonym kraju, więc pocieszają się, że ich opozycją są jakieś kuce. To ich dowartościowuje. Nawet kurwa nie sprawdzą czym jest szkoła ekonomii austriackiej i na pewno nie wiedzą, że ich ulubieńcy wyznają szkołę Keynesa... wiele rzeczy by zrozumieli, ale dla nich liczy się trzymać sztamę z towarzystwem i żeby telewizor mówił, że są fajni.
To mi pachnie rosyjską polityką.
Wmówiono nam przy okazji ukraińskiej awantury, że ruskie to tępe dzikie ludzie. Oni planują jak szachiści, że dopiero po wielu latach widzimy w jak czarnej dupie jesteśmy. Jakieś biznesy energetyczne, jacyś uchodźcy, jakieś spadające samoloty. Póki co jest ich 3x więcej niż nas i to nie jest lud pasterski. Mają technologie kosmiczne, atomowe, strasznie długą granicę, chujowy klimat i nieograniczone zasoby surowców. Obsługa tego wymaga zaawansowanej cywilizacji. Jeden z kilkunastu ich okrętów podwodnych ma 16 rakiet każda po 6 autonomicznych głowic. 96 ładunków atomowych. Europa znika w godzinę. Z takim przeciwnikiem nie walczy się militarnie.
Przyszłość to jednak wodór i atom, nie ruska ropa.
O kurwa, ale mnie nastraszyłeś tymi głowicami, aż się posrałem.
Kijowa nie potrafili zająć, ruskie ćwoki, choć stali na przedmieściach, więc o czym ty pierdolisz człowieku?
Kijowa nie potrafili zająć, ruskie ćwoki, choć stali na przedmieściach, więc o czym ty pierdolisz człowieku?
Gdybyś miał resztki rozumu to wysnułbyś wniosek, że coś tutaj nie gra... no ale nie masz, więc powtarzasz tylko jak zdarta płyta propagandę. Ruscy mogliby zrównać Kijów z ziemią, czy to przez nalot bombowy czy ostrzał artyleryjski. Nie zrobili tego. Mogliby otoczyć Kijów, odciąć go od dostaw i po prostu czekać aż się poddadzą. Nie zrobili tego. Mogliby przeprowadzić frontalny atak z ziemi. Nie zrobili tego. Dziwne, co? Jakoś pasuje idealnie pod rosyjską propagandę, która mówi, że starają się minimalizować straty własne oraz wśród cywili, a kompletnie nie pasuje do propagandy zachodu, która twierdzi, że oni mordują i gwałcą cywili bez zahamowań. Jebać reżim Zelenskiego i wszystkie te kurwy na zachodzie, które dla swoich zjebanych interesów podsycają te wojnę i boją się prawdy.
Czemu nie skasowali Zełeńskiego? Chodzi, lata, bryluje na salonach i nikt go nie rusza. Zdjęcie go to koniec wojny. Nie takich króli likwidowali. O co tu chodzi? Czy przypadkiem nie o fizyczną likwidację Ukrainy? Co tam zostało? Gruz i piach. Przecież razem z Putinem ma wspólnych kolegów.
Spokojnie, przyjdzie czas na Kijów. Powoli. Do końca przyszłego roku myślę.
Jeden z kilkunastu ich okrętów podwodnych ma 16 rakiet każda po 6 autonomicznych głowic. 96 ładunków atomowych. Europa znika w godzinę.
Jak oni mają te głowice w takim stanie jak resztę uzbrojenia, to połowa wybuchnie na miejscu przy próbie wystrzelenia
A amerykanie tylko zacierają rączki na pierwszy sygnał o wystrzelonym ruskim atomie. Z sowieckiego kurwidołka, pozostałby radioaktywny dołek