Oglądać tylko z dźwiękiem
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Debile nazwą ją Konfederatką, Korwinistką czy chuj wie czym,, a to po prostu dziewczyna która zapierdala i coś robi, a na drodze leży jej lewactwo.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Póki co jesteś pierwszym wpierdalającym PL politykę w film o czymś kurwa zupełnie innym
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.No wyjaśnij mi, że te ekozjeby to nie jest polityka. Poza tym, cóż, jestem o krok do przodu, może dlatego ze mam dwie nogi
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -PlatonOni na spotkaniach przed akcją dostają instrukcje żeby nie stawiać oporu, a potem powoli wrócić na miejsce więc ściąganie ich z drogi nie ma sensu. Dlatego jakiś czas temu na brytyjskich forach zaczęto popularyzować pomysł, żeby kierowcy wozili kajdanki, takie do zabaw BDSM i przykuwali ich do barierek po odciągnięciu. Nie wiem, czy pomysł się przyjmie ale z przyjemnością obejrzę takie nagranie.
Ale może się nie doczekam, bo ostatnio jakby odpuścili. Może się przestraszyli.
Aż dziw bierze że tam gdzie są ci opłaceni cwele nie ma akurat żadnego ale to żadnego czarn .ucha. wystarczyłby 1 i by pozamiatał, a te białe już można to nazwać ścierwem sobie nie poradzi nawet jak stoii do ookola ich 100.
Debile nazwą ją Konfederatką, Korwinistką czy chuj wie czym, a to po prostu dziewczyna która zapierdala i coś robi, a na drodze leży jej lewactwo.
Debile nazwą ją Konfederatką, Korwinistką czy chuj wie czym
Póki co jesteś pierwszym wpierdalającym PL politykę w film o czymś kurwa zupełnie innym