Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dla mnie to jest żałosne w chuj nagrywać cywilizowaną parkę która przyjechała na pieprzone odludzie by spokojnie zrobić sobie dobrze...
Na środku drogi stoją przecież. : D
dla mnie to jest żałosne w chuj nagrywać cywilizowaną parkę która przyjechała na pieprzone odludzie by spokojnie zrobić sobie dobrze...
a dla mnie to jest zalosne ze normalizujemy jebanie się jak murzyństwo w miejscach publicznych, nie umiesz opanować swoich rządzy jak pierdolone czarne zwierzeta? nie masz prawa nazywać się białym człowiekiem.
Ja bym nie nagrał, nawet bym sprawdził czy jest inna droga żeby nie przeszkadzać... przez tych zjebów laska pewnie nigdy więcej się nie zgodzi na takie igraszki
A skąd wiesz czy to nie tirówka?
@wszyscyc up
Nie ma problemu żeby się ruchać w plenerze ale jak blokujesz drogę bo posuwasz pannę na masce auta to nie dziw się, że ktoś to nagra....
Zawsze może być gorzej.Niedaleko jest cmentarz a typ rucha świeży wykopek
a dla mnie to jest zalosne ze normalizujemy jebanie się jak murzyństwo w miejscach publicznych, nie umiesz opanować swoich rządzy jak pierdolone czarne zwierzeta? nie masz prawa nazywać się białym człowiekiem.
Co ty pierdolisz za kacopoły? Spokojne ruchanko w lesie, z dala od ludzi a nie miejscu w publicznym... To bardzo fajna sprawa zapiździelcu. Pewnie nigdy tobie się tak nie udało i temu tak cie to piecze.
Wiosna wiosną, ale Flodzia nie ma w kuchni roboty, tylko po lasach ciekać?
Bezwarunkowo? A tak jak na prywatnym gruncie, to kto by pozwolił na to?
Co ty pierdolisz za kacopoły? Spokojne ruchanko w lesie, z dala od ludzi a nie miejscu w publicznym... To bardzo fajna sprawa zapiździelcu. Pewnie nigdy tobie się tak nie udało i temu tak cie to piecze.
kurwa jak jakiś jebany ściek pisze coś w stylu "pewnie nigdy tobie sie tak nie udało" to wiem, że mam do czynienia z pierdolonym niedojebanym półmózgiem. Dyskusja z tobą będzie bezskuteczna ponieważ jesteś przekonany o swojej wyższości z góry myśląc że nikt poza tobą nie ma życia prywatnego, lub kreujesz się na taką cool osobę tylko w internecie, a w rzeczywistości jesteś jebanym piwniczniakiem. Nie pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów