📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
dla mnie to jest żałosne w chuj nagrywać cywilizowaną parkę która przyjechała na pieprzone odludzie by spokojnie zrobić sobie dobrze...
Dla mnie to jest popieprzone, że ktoś ma pretensję, że ktoś został nagrany na środku jebanej drogi, w środku dnia, polnej czy nie. Wyraźnie jest to droga uczęszczana. Chcesz się jebać w plenerze/publicznie, jeb się, ale jeb się też na ryj ze swoimi płaczkami, że ktoś ci przerwał czy nagrał.
Jebany z skurwiel Szwab pierdolony nawet poruchać kurwa facetowi nie da
Halman napisał/a:
dla mnie to jest żałosne w ch*j nagrywać cywilizowaną parkę która przyjechała na pieprzone odludzie by spokojnie zrobić sobie dobrze...
Chyba Cię pogrzało , cywilizowany człowiek nie dyma się na masce jak zwierze czy negroid tylko spełnia fantazje w swoim domu
jebać was obrońcy(obsrańcy) tych zwierząt, jebcie się w domach jak macie takie ciśnienie, że instynkty biorą górę nad mózgiem. Walicie się na cudzym terenie, a potem pretensje, że ktoś was nagrał? Znacie w ogóle prawo? To może pójdę ojebać komuś bogatemu chatę mieszkającemu z dala od ludzi, bo przecież odludzie i chciałem się dobrze bawić. Co za debile z was... Tpfu na was, dodatkowo wizerunki zwierząt powinny być udostępnione i dodatkowo powinni zostać przekopani, aby na przyszłość kurwili się w piwnicach u mamusi, a nie na cudzym terenie. Prawdziwe przegrywy, stuleje i białorycerzyki to obrońcy zachowań jak na filmie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów