Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedziesz sobie w pole, fajnie się bawisz z kobitą, ale musi się znaleźć jakiś debil, który to nagra.
dla mnie to jest żałosne w chuj nagrywać cywilizowaną parkę która przyjechała na pieprzone odludzie by spokojnie zrobić sobie dobrze...
Chłop powinien założyć spodnie i naklepać po ryju żałosnemu kamerzyście - stulejarzowi.
Nie ma problemu żeby się ruchać w plenerze ale jak blokujesz drogę bo posuwasz pannę na masce auta to nie dziw się, że ktoś to nagra....
@wszyscyc up
Nie ma problemu żeby się ruchać w plenerze ale jak blokujesz drogę bo posuwasz pannę na masce auta to nie dziw się, że ktoś to nagra....
Ja bym nie nagrał, nawet bym sprawdził czy jest inna droga żeby nie przeszkadzać... przez tych zjebów laska pewnie nigdy więcej się nie zgodzi na takie igraszki
dla mnie to jest żałosne w chuj nagrywać cywilizowaną parkę która przyjechała na pieprzone odludzie by spokojnie zrobić sobie dobrze...
Brawo Ty
Jedziesz sobie w pole, fajnie się bawisz z kobitą, ale musi się znaleźć jakiś debil, który to nagra.
Z nagrywaniem się zgodzę, że to chujowe zagranie, ale z tym odludziem już trochę mniej. Stanął na środku drogi, no faktycznie na pewno rzadko używanej ale jednak używanej. Gość tamtędy nie jechał żeby zrobić im na złość, tylko chciał gdzieś dojechać. I co teraz miał zrobić? Czekać pół godziny oglądając gołą dupę kolesia aż ten skończy? Mógł zaparkować gdzieś na poboczu żeby umożliwić przejazd i nie byłoby problemu.
Kurwa pierdolić się po kątach, jak zwierzęta. Słabo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów