18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
r061071 2019-12-03, 23:02 3
najmniejszy staw jaki widziałem i to z rybami no może kolanowy jest ciut mniejszy

forza nostra legge
Zgłoś
bajt3l 2019-12-03, 23:03
No kurwa sum w sosie colowo mentosowym ja pierdole.

Suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Zgłoś
kulawiec 2019-12-03, 23:42
bajt3l napisał/a:

Może ktoś mi wyjaśni co jest grane

Kłusownik wyciąga małe sumiki. Hui wie po co, takie to się wpuszcza do wody jal się złapie, żeby przybrały jeszcze przynajmniej kilka KG.
Zgłoś
atomboy 2019-12-04, 0:41 1
nie wiem o chuj chodzi z tą colą mentosami etc. ale np. w Norwegii jest od zajebania różnych oczek wodnych czy stawików i jeziorek blisko rzek i one często mają takie kanały tuż pod ziemią. Są połączone tam się woda sączy znajduje jakiś dół i przelewa się. Po jakimś czasie mamy nowe mini jeziorko. Właśnie tędy wędrują rybki i często jest tak, ze jest niewielkie oczko powiedzmy 10m średnicy ale parę m pod ziemią wypłukała woda jakby grotę? i tam się łowi.
Ostatnio znalazłem taki komin, 2 no może 3 metry średnicy ale głębokie na kilka metrów. Od lat główna droga skiftessjoen i na północ większości zbiorników w ogóle na mapach nie ma. Szybko powstają szybko znikają super sprawa. Ale to wyprawy tak na tydzień....
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-12-04, 0:43
jaka zima takie przeręble

Zgłoś
Gromm 2019-12-04, 5:06
Miał jajka, mentosy, colę i zamienił to na jakieś śmierdzące ryby. No idiota.
Zgłoś
andrzejrobert75 2019-12-04, 8:44
Zaraz górnicy wyjdą i mu wpoeprzą.
Zgłoś
areczkje 2019-12-04, 10:01
Wedkarze go nienawidzą. Odkrył sposób jak...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów