📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Sumy kurwa z ogródka ja pierdole ciekawe gdzie takie nasiona sprzedają
Już objaśniam: jakby Ci jakiś typ przed drzwiami rozbił jajko, posypał Mentosami i zalał to wszystko Colą, to nie wyszedłbyś zobaczyć "o chuj chodzi?!"
oso napisał/a:
Jest tu jakiś wędkarz?
Może ktoś mi wyjaśni co jest grane
Jest trawnik i jest dołek... Mnie to na golfa wyglada, ale moge się mylic
Dziura jest połączona z jakimś stawem, wlewa jajko żeby przyciągnąć zapachem rybę, następnie wsypuje mentosy i cole, reakcja jaka zachodzi redukuje ilość tlenu w wodzie i dlatego ryba wychodzi na wierzch żeby złapać oddech. Tak jestę ekspertę
To że przed takim syfem jak mentos z kolą uciekają to jasne. Jajko to już do panierki będzie, więc ok. Ale żeby tak krety wyglądały to nie widziałem takich.
pazuzu napisał/a:
Dziura jest połączona z jakimś stawem, wlewa jajko żeby przyciągnąć zapachem rybę, następnie wsypuje mentosy i cole, reakcja jaka zachodzi redukuje ilość tlenu w wodzie i dlatego ryba wychodzi na wierzch żeby złapać oddech. Tak jestę ekspertę
Ekspert oszukista
wprost.pl/swiat/10270905/wrzucil-do-dziury-mentosy-jajko-i-zalal-cola-...
W dziurze już były te ryby, a on robi lub próbuje nas zrobić w chuja.
widziałem to na 9gagu i kolesie pisali, że to fake, że ktoś podrzuca ryby z drugiej mańki ;p dobrze to widać na drugim filmiku od tych kitajców
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów