📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Takie prawo natury, lepiej pożyć krótko, ale ciekawie na wolności niż długo w ZOO
martika napisał/a:
Takie prawo natury, lepiej pożyć krótko, ale ciekawie na wolności niż długo w ZOO
Widzę, że wyżej cenisz wolność niż bezpieczeństwo.
W naszym kurwidołku wolności nie ma, ale bezpieczeństwo jest.
Rozumiem więc, że dla realizacji swoich poglądów intensywnie poszukujesz sposobu wydostania się i ucieczki do np Brazylii czy innego wolnościowego kraju ameryki południowej.
Sadisitic upada na dno... Dodają filmy dla upadłych rasistowców,debili,matkojebcow,koniojebcoów itp...żegnam tą upadłą stronę...
sothis napisał/a:
Widzę, że wyżej cenisz wolność niż bezpieczeństwo.
W naszym kurwidołku wolności nie ma, ale bezpieczeństwo jest.
Rozumiem więc, że dla realizacji swoich poglądów intensywnie poszukujesz sposobu wydostania się i ucieczki do np Brazylii czy innego wolnościowego kraju ameryki południowej.
ale ty masz patriotyczny zapiździały łeb 5 latka. Dzban...
Huragan99 napisał/a:
Sadisitic upada na dno... Dodają filmy dla upadłych rasistowców,debili,matkojebcow,koniojebcoów itp...żegnam tą upadłą stronę...
No hej narazie pozdrów kazie
Black_Hole napisał/a:
ale ty masz patriotyczny zapiździały łeb 5 latka. Dzban...
To patriotyczny, zapiździały czy pięciolatka? Nie jestem hydrą xD
Rozumiem, że masz trudne dni, lubisz ten dreszczyk niepewności gdy rozmówcy powiesz 'domyśl się co mialam na mysli', ale ja nie jestem Twoim facetem i nie będę grał w te gierki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów