📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Kiedyś mam nadzieję jakaś agresywna puma uwolni się z wnyk i populacja robactwa i kundli spadnie
Szkoda, że pedał w leciał z nożem tak by puma miała co jeść. Lub też na odwrót jakby psów nie było
TranzystorWyklęty napisał/a:
Kiedyś mam nadzieję jakaś agresywna puma uwolni się z wnyk i populacja robactwa i kundli spadnie
To się zabunkruj z rodzina bo was jeszcze ta puma znajdzie
TranzystorWyklęty napisał/a:
To się zabunkruj z rodzina bo was jeszcze ta puma znajdzie
Sam niech z tym nożem na tą pumę skoczy skurwysyn.
To taki seba co zawsze najpierw słabszego wysyła a potem wpada na gotowe.
Na chuj mu te psy jak puma uwięziona.
Strzelić do niej i po krzyku.A tak puma cierpi i psy cierpią.
To taki seba co zawsze najpierw słabszego wysyła a potem wpada na gotowe.
Na chuj mu te psy jak puma uwięziona.
Strzelić do niej i po krzyku.A tak puma cierpi i psy cierpią.
Zwróćcie uwagę na to co pies ma na szyi, jakas taka szeroka twarda obroża, myślę ze gdyby nie ona to puma poradziłaby sobie szybciutko, w końcu pierwsze co to łapie za gardełko.
żmij napisał/a:
Czyli, jak się jakaś z jaja wykluje, to będzie
populacja pum: 0.
Dałem : a nie =
Chciałeś błysnąć, ale coś ci nie poszło...
Maniekem2 napisał/a:
Narzekacie że chore kurwy, skurwysynu.... Przecież to sadistic a nie klub przyjaciół myszki Miki
Nad myszką miki nikt by tutaj nie płakał, co innego zajebista puma.
Zdecydowanie jestem kociarzem, bardzo lubię koty, ale dla tych co płaczą, że szkoda pumy powiem jedno. Mi też szkoda tego kota, ale dla zabawy jej nie odjebali. Musiała kogoś zabić w wiosce, lub zabijała bydło, trzodę chlewną, lub drób. Puma to kurewsko silny kot, z resztą jak każdy inny. Nawet zwykły dachowiec jest bardzo silny biorąc pod uwagę swoją wagę i wymiary. Z racji tego, że jest silny, zabicie konia, krowy, świni, człowieka, to dla niej pikuś, a kurczaka, kaczkę zabiłaby ruchem łapy lub szczęk. Szkoda kota, ale widać, że za darmo jej się nie oberwało. Kłusowników polujących na oceloty, margaje, gepardy, tygrysy wieszałbym głową do dołu na słupach i latarniach. Ale jeśli dziki kocur stanowi realne zagrożenie dla ludności lub zwierząt hodowlanych, sam bym zabił, mimo, że koty stawiam zdecydowanie nad psami i co niektórymi ludźmi.
Abyście mieli świadomość, jakim zwierzęciem jest puma, to podam garść informacji na jej temat:
Waga (samiec) - do 100 kilogramów
Wzrost w kłębie (samiec) - do 90 cm . WysokoścćLamborghini Countacha to 107 cm.
długość - do 2 metrów
prędkość - do 80 kilometrów / h. Gepard, najszybszy ssak lądowy osiąga prędkość do 93 km/h
Podawałem informacje na temat samców. W przypadku samic dane te można podzielić przez około połowę, są sporo mniejsze, ale to dalej kawał zwierzaka. Jak widać puma to nie dachowiec ważący około 2,5 kilo. To MASZYNA DO ZABIJANIA, która unika siedzib ludzkich, ale jeśli jest chora i ma problem z upolowaniem dziczyzny, skoczy na człowieka, albo stosunkowo łagodne zwierzęta hodowlane., zakradając się pod wioski. Stanowi zagrożenie? Trzeba otrzeć łzy i zabić. To nie dachowiec, że wpakujesz w kontenerek, i wywieziesz 30 kilometrów za mieścinę.
Abyście mieli świadomość, jakim zwierzęciem jest puma, to podam garść informacji na jej temat:
Waga (samiec) - do 100 kilogramów
Wzrost w kłębie (samiec) - do 90 cm . WysokoścćLamborghini Countacha to 107 cm.
długość - do 2 metrów
prędkość - do 80 kilometrów / h. Gepard, najszybszy ssak lądowy osiąga prędkość do 93 km/h
Podawałem informacje na temat samców. W przypadku samic dane te można podzielić przez około połowę, są sporo mniejsze, ale to dalej kawał zwierzaka. Jak widać puma to nie dachowiec ważący około 2,5 kilo. To MASZYNA DO ZABIJANIA, która unika siedzib ludzkich, ale jeśli jest chora i ma problem z upolowaniem dziczyzny, skoczy na człowieka, albo stosunkowo łagodne zwierzęta hodowlane., zakradając się pod wioski. Stanowi zagrożenie? Trzeba otrzeć łzy i zabić. To nie dachowiec, że wpakujesz w kontenerek, i wywieziesz 30 kilometrów za mieścinę.
Maniekem2 napisał/a:
Narzekacie że chore kurwy, skurwysynu.... Przecież to sadistic a nie klub przyjaciół myszki Miki
No nareszcie głos normalności na sadisticu ! brawo !!!
Popierdolony świat, gdzie organizmy wykształciły ostre kawałki kości do rozszarpywania się nawzajem, jakby wszyscy nie mogli żyć w zgodzie i wpierdalać owoce i warzywa. :C
Maniekem2 napisał/a:
kurwy kurwami, nie wiem w co sie ze starym bawisz ale za krzywde zwierzęciu bez powodu zawsze chuj w dupe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów