📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
DMT napisał/a:
Populacja pum: -1
Czyli, jak się jakaś z jaja wykluje, to będzie
populacja pum: 0.
Sadol byłby fajny jakby puma rozwaliła te psy .Narzekacie że chore kurwy, skurwysynu.... Przecież to sadistic a nie klub przyjaciół myszki Miki
gufer napisał/a:
Sadol byłby fajny jakby puma rozwaliła te psy .
Puma z maczetą, to by było to.
gufer napisał/a:
To nie kraków niestety .
Zapomniałeś o Manaus, tam łatwiej o pumę. I o maczetę też, niekoniecznie ostrą. Łap piwko za kraków z małej litery.
VaultQuantumLass napisał/a:
Kurestwo.
A witam, Kowalski jestem.
gufer napisał/a:
Sadol byłby fajny jakby puma rozwaliła te psy .
wtedy bylo by zajebiscie, zadowolmy sie niestety tym co mamy
co wy tak psioczycie, może ta puma była jakimś zajebistym zagrożeniem w tej wiosce, może ludzie ucierpieli przez to zwierze albo ciągle zagryzała domowe zwierzęta, może bali się o swoje dzieci jakbym wiedział że taki niebezpieczny drapieżnik jest w mojej okolicy to też bym o zajebał.... nie znamy przyczyny to po co się spinacie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów