📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Rasa tego białego psa to dog argentyński i ogólnie jest to przechuj pies na takie polowania
Griffth napisał/a:
Może jestem ślepy albo za bardzo się nabzdryngoliłem i nie widzę o co chodzi, ale dlaczego facet tego psa po łbie napierdala?
obejrzyj dzisiaj znów
To to też nie jest jebane znęcanie się nad zwierzętami?!
Puma to szkodnik i tak go się tam traktuje. Zajeebali smiecia który wyżerał im bydło.
boo napisał/a:
To się zabunkruj z rodzina bo was jeszcze ta puma znajdzie
Zapiekła krytyka karaluchu?
TranzystorWyklęty napisał/a:
Zapiekła krytyka karaluchu?
Poproś kolegę żeby cię lżej w dupe pakowal bo cię widocznie rowek piecze robaku
boo napisał/a:
Poproś kolegę żeby cię lżej w dupe pakowal bo cię widocznie rowek piecze robaku
Kurwa, niżej się nie udało zlecieć z poziomem. Przyznaję, pokonałeś mnie doświadczeniem, nie spodziewałem się takiego dna.
Maniekem2 napisał/a:
Narzekacie że chore kurwy, skurwysynu.... Przecież to sadistic a nie klub przyjaciół myszki Miki
Jak to kurwa nie? Ja pierdole wracam do Disney'a jest tam większy hardkor
~HAL9000/2 napisał/a:
psy też do wymiany...
Wręcz przeciwnie drogi Watsonie, psy zabezpieczone , żeby nie poprzegryzała im karków. Nabrały doświadczenia, nawykły do bólu. Zagoją się i będą ślicznymi łapserdakami do następnych polowań. Doskonały duet, niczym dawny polski gończy i dzikarz. jeden do obalania drugi do podgryzania jajec.
adresikpuma napisał/a:
Rasa tego białego psa to dog argentyński i ogólnie jest to przechuj pies na takie polowania
Na jakie polowania ? Puma tu jest w sidłach. Taki przechuj , ze nie moze sobie poradzic z uwiezionym kotkiem i jeszcze ma pancerz na szyji.... Pies jest do uspienia bo nie ma juz oczu
DMT napisał/a:
Dałem a nie
Chciałeś błysnąć, ale coś ci nie poszło...
Smutny z Ciebie wał.
Oczywiście w najlepszym tego słowa znaczeniu
Ludzie to skurwysyny w większości, tak jak Ci co tutaj się cieszą ze śmierci pięknego i rzadkiego kota drapieżnego.
Poczytajcie sobie lepiej dlaczego poluje się np w Argentynie na Pumy z dogo argentino.Bo te wasze pierdolenie,a może to puma zrobiła,może dziecko zabiła....Jest kurwa żałosne.Ktoś zadźga 5-letnią dziewczynkę,a typy będą pisać,a może to dziecka szło z pasem szahida wysadzić się w centrum handlowym,to bohater,bo może to bo może tamto idz pan w chuj z sadolowymi wieszczami,beka w chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów