📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🔥
Nie deptać trawników
- teraz popularne
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Jakby nie było ma sporą sztukę
Polował na rybę a złapał małpę, zdolniacha.
bercisko napisał/a:
Teraz będzie szczypało podczas codziennego grzebania w dupie
piwko za materiał własny
Też myślałem zrobić se taką procę z kołowrotkiem, tylko to jest już kłusownictwo, ale widzę po tym materiale, że to jednak głupi pomysł
Za dzieciaka robiło się takie lotki. Cztery zapałki związane nitką, w środku szpilka lub igła, z tyłu papierowe stateczniki. Brat skonstruował wyrzutnię do tych lotek. Działała doskonale. Lotki wbijały się w szafę jak złoto. Moja zabawa skończyła się kiedy podstawiłem palucha nie tam gdzie trzeba. Nic nie bolało. Ryczeć zacząłem dopiero po wyciągnięciu kiedy krew pokazała się z obu stron palca. Kciuk przebity na wylot.
Ech wspomnienia. Muszę zrobić takie coś dla moich dzieciaków.
Patrząc na drugą rękę to nie był to pierwszy raz.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Palikuty napisał/a:
Za dzieciaka robiło się takie lotki. Cztery zapałki związane nitką, w środku szpilka lub igła, z tyłu papierowe stateczniki. Brat skonstruował wyrzutnię do tych lotek. Działała doskonale. Lotki wbijały się w szafę jak złoto. Moja zabawa skończyła się kiedy podstawiłem palucha nie tam gdzie trzeba. Nic nie bolało. Ryczeć zacząłem dopiero po wyciągnięciu kiedy krew pokazała się z obu stron palca. Kciuk przebity na wylot.
Ej podaj szczegóły! Nie przestawaj. Bo ja zostałem na etapie potatogun z solidnym jebnięciem. Tylko mi rury roslzsadzilo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów