📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
motylekwbrzuchu napisał/a:
Eko-homosie dostaną skrętu cipy
Ja tam eko homosiem nie jestem, ale strzelanie do zwierząt przy wodopoju to jest chyba nielegalne.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!
motylekwbrzuchu napisał/a:
Eko-homosie dostaną skrętu cipy
jesteś głupszy niż przewidują normy na tym portalu
Akurat żyrafy są zagrożone wyginięciem i jednak warto byłoby je zachować dla potomnych, a nie rekompensować sobie impotencję lub syndrom małej kuśki strzelając do nich (mowa o kłusownikach) oraz bagatelizować problem, gdyż się żyje u mamusi, nie posiadając ani potomstwa, ani też kilku klepek (tutaj mowa o tobie).
A może ta żyrafa miała raka siusiaka czy inne chujstwo
Xd
lepiej już do ruskich śmietników strzelać niż do bezbronnych futrzaków
No i po co tyle kolorowych ,patoli innego plugastwa biega po ulicach a wy zwierzeta mordujecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów