Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie będzie mi jakiś zawistny Zawisza mówił czy jestem patriotą czy nie. I jeszcze te głupie stacje telewizyjne, które ciągle zapraszają ciągle tych samych polityków, którym zawiść do przeciwnej opcji politycznej wyżera mózg.
a ten wąsaty to jakiś idiota bez poczucia humoru
nigdy nie kumałem czegoś takiego jak duma z tego że jest się Polakiem czy białym, mogę być z tego powodu zadowolony ale nie dumny, tak samo jak nie mogę być dumny z tego że mam dwie nogi i doje rąk, nie jestem dumny z osiągnieć polski jak i Polaków tak jak nie jestem dumny ze zdania matury syna sąsiadki obok, czy zwycięstwa mojego kuzyna w olimpiadzie matematycznej, jestem za to dumny z moich własnych osiągnięć i pracy
aha
[...]jestem za to dumny z moich własnych osiągnięć i pracy
Których by nie było gdybyś wpierw ci ludzie przed tobą, z których dziś jest dumny mi.ni. Zawisza, nie zrobili swojego...
Poza tym. Nie musisz być dumny,. Wystarczy jak zamkniesz paszczę i przestaniesz pierdolić głupoty. Docenimy i to.
Zawisza i ten jego zaściankowy patriotyzm. Koleś powinien się, kurwa, zamknąć w jakiejś pustelni i tak znikną wszystkie jego problemy. Dobrze powiedział ten hipster od Palikota, że takie typy jak Zawisza tylko szkodzą Polsce. Narodowe smutasy i romantyczne, tragiczne marudy.
Jesteś równie podobny do Zawiszy teraz. On pedałkowi od komucha Palikota zabiera cechę patrioty a ty Zawiszy zabierasz.
I żaden z was nie ma pojęcia dalej czym jest patriotyzm...
Których by nie było gdybyś wpierw ci ludzie przed tobą, z których dziś jest dumny mi.ni. Zawisza, nie zrobili swojego...quote]
nie było by też gdyby słońce nie świeciło, a w toku ewolucji nie powstałby nasz gatunek, i co mam być dumny ze słońca czy z ewolucji,
patriotyzm wymyślili rewolucjoniści francuscy, bo patrioci są tańsi od najemników, wychodzi z dwóch błędnych założeń pierwszego ze kultura jest wartością samą w sobie, a nie że o jej wartości stanowi jej funkcjonalność, druga, że ludzie z tego samego kręgu językowo kulturowego są zemną spokrewnieni w mniejszym lub większym stopniu co pozawala mi liczyć na ich altruistyczne zachowania, takie jak ochrona mojego interesu
nie było by też gdyby słońce nie świeciło, a w toku ewolucji nie powstałby nasz gatunek, i co mam być dumny ze słońca czy z ewolucji,
Dlatego uczymy się o słońcu i o biologii ile się tylko da zachwycając się jego/jej istnieniem i działaniem...
patriotyzm wymyślili rewolucjoniści francuscy, bo patrioci są tańsi od najemników, wychodzi z dwóch błędnych założeń pierwszego ze kultura jest wartością samą w sobie, a nie że o jej wartości stanowi jej funkcjonalność, druga, że ludzie z tego samego kręgu językowo kulturowego są zemną spokrewnieni w mniejszym lub większym stopniu co pozawala mi liczyć na ich altruistyczne zachowania, takie jak ochrona mojego interesu
Lewaki francuskie wymyśliły patriotyzm...? Taki Zawisza Czarny rozumiem że nie był polskim rycerzem patriotą...?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów