📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
BueR_MadasS napisał/a:
...to baba jest... znaczy się kobiałkaoj Avalangetko zawsze bierzesz jak Ci daja??
logiczne ze nie, ok, miala 13 lat, pedofilia-wiadomo. tylko czemu dopiero jak go zatrzymali kazdy sie tak o to burzy!? ja go nigdy nie szanowalam jako człowieka, skurwiały tchorz !! uciekał tyle czasu przed USA i wszystkimi krajami gdzie obejmuje ekstradycja. Poprostu wkuriwa mnie ze dopiero teraz kazdy widzi jaka to ciota, bo go łaskawie w koncu aresztowali ! i niech nagle takiego lamentu nikt nie robi, bo ona tez dawac nie musiala! Nie zrobila tego pod przymusem :/ a chyba nikomu ni etrzeba tłumaczyc jak czesto wygląda relacja międzu "mistrzem i jego muzą" -.-
choc nie wiem czy warto ale skoro juz zaczelem to przytocze Ci pewien cytat z plakatu wiszacego nad mym lbem gdy spie:
"The choice we make, not the chance we take, determine our Destiny" - nie umiem tu jeszcze cytowac, więc skopiuję.
ok. cytat mądry. On wiedział co robi- ona chyba tez. Nie mowcie ze jak ją dymał to myslala ze jej temperature mierzy
choc nie wiem czy warto ale skoro juz zaczelem to przytocze Ci pewien cytat z plakatu wiszacego nad mym lbem gdy spie:
"The choice we make, not the chance we take, determine our Destiny" - nie umiem tu jeszcze cytowac, więc skopiuję.
ok. cytat mądry. On wiedział co robi- ona chyba tez. Nie mowcie ze jak ją dymał to myslala ze jej temperature mierzy
Avalange napisał/a:
... Nie mowcie ze jak ją dymał to myslala ze jej temperature mierzy
Ahaha mam nowy tekst, dzięki
A cytaty robi się przez [quote ] tekst [/quote ] Tylko bez tych spacji
Avalange napisał/a:
Chuj wie... amerykański naród to głupi naród.Nie mowcie ze jak ją dymał to myslala ze jej temperature mierzy
Bo sędzia chciał mu wpierdolić 50 lat, łamiąc procedury razem z prokuratorem. Nie uciekałabyś?
Tak w temacie jeszcze znalazłam:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów