📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
There is no dick in the village...
W Polsce ten co ma kase i najebane we łbie nazywany jest "artystą" a ten co ma tylko najebane we łbie nazywany jest idiotą więc....
Rejestracja 16 czer 2009
100 piw 16 gru 2009
byo na kwejku?- to nie oglądaj kurwa kwejka
To co się dzieje to jest TRAGEDIA ! I zgadzam się z ostatnim obrazkiem przedmówcy. Gdyby nie był bogaty to już by dawno w pierdlu siedział.
jak ja bym wydymał 13-stkę to nie zdąrzył bym pierdnąc a już bym gnił w celi ale nie on bo on jest "artysta" a jak tylko zwykłym szaraczkiem
100 piw 16 gru 2009
byo na kwejku?- to nie oglądaj kurwa kwejka
Arni. napisał/a:
W pierdlu będzie traktowany "specjalnie " przez kolegów
Tak dostanie taką cele jak Siara w Killerów 2-óch
Arni. napisał/a:
sorry ale w pierdlu to on będzie na ochronce i włos mu z głowy nie spadnieW pierdlu będzie traktowany "specjalnie " przez kolegów
ciekawe ze przez 30lat nikt o tym nie pisał, i nagle wielki foch z kazdej strony, jaki to on zły -.- jebac to- laska sama przyznala ze chciala, dala dupy niech nie placze :/ male amerykanskie zdziry -.-
oj Avalangetko zawsze bierzesz jak Ci daja??
ciezko okreslic roznice miedzy czlekiem a zwierzeciem ale wlasnie cos takiego jak "sumienie" czyli dziwny niezrozumialy twor w pewnym stopniu dajacy mi uczucie ze jednak jestesmy bardziej 'wypasionym' zwierzakiem ktory gdy powinien to powie NIE w ramach narzuconych samemu sobie norm
choc nie wiem czy warto ale skoro juz zaczelem to przytocze Ci pewien cytat z plakatu wiszacego nad mym lbem gdy spie:
"The choice we make, not the chance we take, determine our Destiny"
ciezko okreslic roznice miedzy czlekiem a zwierzeciem ale wlasnie cos takiego jak "sumienie" czyli dziwny niezrozumialy twor w pewnym stopniu dajacy mi uczucie ze jednak jestesmy bardziej 'wypasionym' zwierzakiem ktory gdy powinien to powie NIE w ramach narzuconych samemu sobie norm
choc nie wiem czy warto ale skoro juz zaczelem to przytocze Ci pewien cytat z plakatu wiszacego nad mym lbem gdy spie:
"The choice we make, not the chance we take, determine our Destiny"
Też od Czarnego Jobacza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów