Tutaj "artykuł" o samym marszu:
sadistic.pl/maszeruj-albo-gin-vt246196.htm
w której nie ma nic szokującego, bo dokładnie tak jak np. dendrofilia, pedofilia również jest preferencją seksualną, nawet jeżeli uznawaną przez naszą kulturę za amoralną
w tej kwestii polecam "ks. Rafał Trytek o gejach"
Z wypowiedzi tego Pana tak naprawdę nic nie wynika.
Problem tak naprawdę pojawia się wtedy, gdy ciemnoskórzy, ciapaci i inni pojawiają się u nas. Wtedy dopiero ukazuje się obraz stosunku dużej części tych ludzi do innych ras. To zresztą widać u większości tutejszych użytkowników portalu, jak i 'kibolskiej' części elektoratu, która sprzyja przecież narodowcom.
Nie ma czegoś takiego jak "preferencje seksualne"... Człowiek to zwierze któremu seks służy do rozmnażania się a przyjemność to tylko taki sam ewolucyjny mechanizm który daje przyjemność mający taki sam sens co uczucie słodkiego smaku łakocia który wpierdzielasz. Jeśli ktoś lubi rżnąć coś co nie daje dzieci, to posiada jakiś neurologiczny defekt który logicznie jest chorobą.
Jeśli ktoś lubi rżnąć coś co nie daje dzieci, to posiada jakiś neurologiczny defekt który logicznie jest chorobą.
Ten pan jest członkiem Ruchu Narodowego?
W skrócie wynika tyle że materiał na elitę został zmarnowany.
Nie wiem jak ty, ale kiedy jak wiem ze ktoś jest głupi i się nie nadaje to nie nazywam go materiałem na elitę.
I co to ma mi powiedzieć? Że niby nawiązanie do nazizmu?Rozumiem że Cezar to nazista także...?
Nie ma internetu i kuli ziemskiej! Hah, możemy tak dyskutować. Zaprzeczajmy faktom. Przeanalizuj lepiej termin preferencje seksualne, bo właśnie o nich rozmawiamy
Pierwotnym powodem istnienia seksu, owszem jest rozmnażanie się, ale celem człowieka jak i innych zwierząt (przede wszystkim) jest tylko zaspokojenie popędu seksualnego.
Gdyby nie to, już dawno byśmy mogli wyginąć albo nigdy nie powstać.
Ale ta reguła ma odstępstwa również u zwierząt.
Więc co? Posiadasz neurologiczny defekt? Ty to napisałeś...
Nie, jest przedstawicielem kościoła, którego opinie i wypowiedzi są podzielane nie tylko przez dygnitarzy KK, ale i właśnie odwołujących się do chrześcijańskich wartości (które wprost nakazują palenie homoseksualistów) członków Ruchu Narodowego.
Elitę czego? Stanów Zjednoczonych czy Polski? Nie wiem co ten człowiek naprawdę sądzi o murzynach w kontekście swojego narodu.
Ach, jestem pewien, że łyse łby, ten symbol, posługiwanie się swastyką, zespoły typu Honor czy Kokwista 88 sprzyjające tego typu ruchom to odwołanie się do czasów Imperium Rzymskiego. Sory, dopiero teraz to zrozumiałem, cofam to...
Tu nie ma zaprzeczania faktom. Tu jest wasza nadinterpretacja faktów. Schizofrenia ma identyczne podstawy powstania związane z błędnymi połączeniami neuronowymi a jednak ona jest chorobą a nie jakąś "preferencją postawy zachowania".
Biologicznym celem człowieka jak i innych zwierząt jest tylko i wyłącznie przedłużenie gatunku.
Rozumiem że cały szereg zwierząt które nie są fizycznie zdolne do czucia czegokolwiek nie mają racji bytu...?
Nie wchodź na ten grunt. U zwierząt wyższych typu ssaki jest to wina taki samych defektów genetycznych, a u niższych jest to wina udokumentowanych mutacji np. u muszek D. melanogaster.
Na to wychodzi.
Nie wiem na jakiej podstawie po tych obrazkach doszedłeś do ich preferencji muzycznych albo do czego czy w plecaku mają zapasową flagę hitlerowską... Wyjaśnisz?
Masz jakiekolwie obiektywne badania naukowe na poparcie tej tezy? Czy raczej (jak sądzę) pseudonaukowe, homofobiczne pitolenie?
Wytłumaczyłem to już w poprzedniej wypowiedzi. Celem jest zaspokojenie instynktu, tyle. Bez instynktu nawet nie chciałoby wam się wsadzać fujarek gdziekolwiek.
A więc zwierzęta nie czują popędu seksualnego? No widzisz, bo mi się wydaje że czują, a w dodatku jest to skierowane czasami do osobników tej samej płci lub nawet odmiennej rasy (vide pies uprawiający namiętny stosunek np. z Twoją nogą)
And again - proszę o jakiekolwiek dowody...
No to żeś wybrnął... Tylko że to burzy wszystko, co mówiłeś wcześniej. Najwyraźniej wszyscy mamy jakiś defekt neurologiczny, więc po co ta rozmowa?
Mówię tutaj o ogóle. Tego typu zespoły nie są tyle formą preferencji muzycznej, co w tym przypadku ideologicznej. A zaprzeczanie ciagłemu nawiązywaniu do nazizmu i czystości białej rasy przez wielu osobników z tego środowiska jest tak obłudne, że niewarte nawet dyskusji..
No i pojebany hip hop w tle i pierdolenie garstki polaków którzy to chcą żyć i wychować rodziny w polsce. Zobaczymy czy jak kurwa będą już miał te rodziny to tak miło będą o naszym kraju pierdolić
Nie masz czasu na odpowiedź, więc dlaczego mamy traktować na poważnie to co piszesz albo w ogóle to czytać?