Myślą że są nieśmiertelni ..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
???
Ja tu widzę przede wszystkim nieśmiertelnych pieszych
@krzyks
"Polscy Kierowcy" to nazwa kanału
"Polscy Kierowcy" to nazwa kanału
Ci wszyscy odważni z pewnością nie posiadają prawa jazdy.. Gdyby posiadali wiedzieli by jakie zagrożenie niosą.. chuje jebane.
flejtuch napisał/a:
Ci wszyscy odważni z pewnością nie posiadają prawa jazdy..
Prawo jazdy to tylko kawałek plastiku.
statystyka 2015, bo 2016 jeszcze nie widziałem.
Brak latających debili na God modzie. Nie oglądajcie, bo się tylko wkurwicie. Tę ciotkę z tęczową torebką najpierw bym pierdolnął w baniak, a potem dyskutował.
Kurwa jak ja widzę tych idiotów, którzy jeszcze przyspieszają i myślą, że w sandałach z bazaru i dwoma torbami zakupów uda im się spierdolić przed rozpędzonym autem, to aż mnie krew zalewa...
Ogólnie to powinno się zdepenalizować przechodzenie przez ulice i czerwone światło.
A ten kolo z torbą borbą w 2:30 to powinien dostać działo na ryj, chciałbym to zobaczyć jak odpierdala takie cyrki na ulicy w Rosji
A ten kolo z torbą borbą w 2:30 to powinien dostać działo na ryj, chciałbym to zobaczyć jak odpierdala takie cyrki na ulicy w Rosji
akcja 2:15, nie jestem agresywny ale temu to bym tak wypierdolił że by się nakrył tą pedalską torbą
Większość sytuacji to jednak wina kierowców i typowe dla blacharzy myślenie "jestem samochodem, reszta się nie liczy".
Ten zjeb w żółtym w 2:01 od razu do odjebania.
ale połowa z tych ujęć to nie tylko skrajny debilizm piszych, ale efekt zapierdalania kierowców. Zblizasz sie do przejscia jadac samochodem, licz sie z tym, ze jakis kretyn ci sie wpakuje pod koła. a fakty są takie, że dzisiaj to kierowca ma wtedy przejebane.
ale połowa z tych ujęć to nie tylko skrajny debilizm piszych, ale efekt zapierdalania kierowców. Zblizasz sie do przejscia jadac samochodem, licz sie z tym, ze jakis kretyn ci sie wpakuje pod koła. a fakty są takie, że dzisiaj to kierowca ma wtedy przejebane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów