📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Większość z tych sytuacji to nie są naciągacze tylko nauczyciele. Kierowcy niech się nauczą, że nie siedzi się na zderzaku bo można trafić na taką kurwę.
@up ta, w szczególności ten z 4:10 to nawet jedzie autem z napisem szkoła jazdy. I przy okazji pokazuje koledze z auta obok jak prawidłowo wykonać manewr wyprzedzania.
Patrzcie na daty nagrań! teraz takie wideo do ubezpieczyciela wystarczy dać i składki idą 100% w górę
to jak bym dodał nagranie z fotoradarów straży miejskiej stary przepis uwieczniony na wideo
to jak bym dodał nagranie z fotoradarów straży miejskiej stary przepis uwieczniony na wideo
Ja pierdole ale starocie które przewijały się lata temu w każdej możliwej kompilacji z polski robionej przez te 5 osób które mają te kanaliki na yt i tu spamują....
Ty pola już od dawna jesteś lata za konkurencją i wrzucasz coraz starsze materiały kiedy konkurenci dają nowe.
Ty pola już od dawna jesteś lata za konkurencją i wrzucasz coraz starsze materiały kiedy konkurenci dają nowe.
Erutlev ależ ból dupy. Jeśli dla Ciebie materiały z 2018 i 2017 to starocia to spoko. Pozdro wieczny hejterze :p
Cytat:
Jeśli dla Ciebie materiały z 2018 i 2017
i 2016 i 2015 i 2014 i 2013....
Nauczyłaś się słowa "hejter" ale nie rozumiesz jego znaczenia i używasz ciągle.
Jak ci dam fotkę psiego gówna i powiesz mi, że wrzucam gówno to idąc twoją logiką hejtujesz.
Dla mnie wszystko jest starociem co było tutaj w pierdyliardzie innych kompilacji i jeszcze osobno.
Nawet w twoich kompilacjach były te akcje więc sama się dublujesz.
Zacznij wrzucać coś nowego i świeżego a nie to co każdy z nas widział tutaj dziesiątki razy.
Better?
@~Erutlev płaczesz i płaczesz a ja żadnej z tych akcji nie widziałem. Polscy Kierowcy, zawsze piwko w ciemno leci!
Jadę do Polski na wakacje.... zamówiłem juz batona i gaz pieprzowy na militaria.pl
Maść na bół dupy dla Erutleva przesyłam pocztą. Obrazka przedstawiającego maść na ból dupy nie chce mi się wrzucać gdyż jest to "staroć która przewijała się lata temu w każdej możliwej" dyskusji. Ja wielu z tych filmów nie widziałem a kompilacja skupia się na jednym aspekcie czyli wymuszaniu odszkodowania więc jest spoko. Piwko leci dla Poli bo nie mamy tu wielu sadystek więc trzeba te które są tym bardziej szanować
@Erutlev
Mizogin?
@Erutlev
Mizogin?
Mors_Nigra napisał/a:
@~Erutlev płaczesz i płaczesz a ja żadnej z tych akcji nie widziałem. Polscy Kierowcy, zawsze piwko w ciemno leci!
Płacze, bo ktoś go uprzedził z materiałem i nici z wirtualnych piwek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów