18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
tomek13655 2015-12-12, 12:01 17
Ludzie czy was popierdoliło do reszty? Z Warszawki jesteście, że macie taką zjebaną mentalność i że dla was taka jazda jest normalna? Sam kilkukrotnie doświadczyłem jak jakieś spedalone geje wymuszają pierwszeństwo bo albo mają służbowe auta albo jeżdżą jakimiś trupami i im nie zależy. Chuj mnie strzela jak widzę takie coś i dobrze,że człowiek ma trochę instynktu zdrowego i zawsze wychamuje bo dba albo o swój samochód lub o swoich pasażerów... A później jeździ ci taka pizda i wymusza wszystkim...

Pozdrawiam normalnych kierowców
Zgłoś
Mateuszeek 2015-12-12, 12:13 5
Od miesiąca pracuję jako kierowca ciężarówki. Na firmie jest wszystko co potrzebne (duża firma, ponad 200 aut) wliczając w to warsztat i lakiernie. Wszystkie auta robi szef u siebie, a AC oczywiście jest. Nie ma wojny jeśli się przypadkowo zdarzy jakiś wypadek. Dlatego jak widzę wszystkich kierowców którzy wpierdalają mi się pod samą maskę czekam aż kiedyś trafi się taki, który nie zdąży. Pierdole uciekać po rowach, osobówka odjedzie, a ja zostanę z zajebistym problemem. Jak mam możliwość walnę prawy kierunek niech osobówka sobie wyprzedzi i pojedzie, nie robi mi to frajdy, że jedzie za mną. Pozdrawiam ;>
Zgłoś
____ 2015-12-12, 12:49
gdzie to jest? mam do zrobienia zderzak i elektrykę w aucie, z miłą chęcią wykorzystam tylu dawców OC
Zgłoś
MADErrFAKErr 2015-12-12, 12:59
ja pierdole, co za dzicz...
Zgłoś
smok 2015-12-12, 13:08
Johnny jakbyś nie lansował się tak wolno beta po mieście to może by Ci tak nie wyskakiwali
Zgłoś
K................n 2015-12-12, 13:22 3
Nie dość, że eksperci, to jeszcze zawodowi kierowcy rajdów WRC i/lub F1.
Zgłoś
kydeM 2015-12-12, 16:15
Warto czasem wyskoczyć na miasto rozklekotanym trupem i zgarnąć darmowy hajs od takich pojebów
Zgłoś
Wielebny 2015-12-12, 17:11
Jak w Krakowie.
Zgłoś
crazyhavoc 2015-12-12, 18:28
ehhh obowiazkowo powinny byc w wyposazeniu auta srodki uspokajajace dla kierujacego, bo az sie zle patrzy
Zgłoś
soyel 2015-12-12, 20:39
pewnie jechał jakąś multiplą czy coś
Zgłoś
jamniczek 2015-12-12, 23:03
Araaab napisał/a:

A wymuszajcie sobie kobietki dalej, kiedyś trafi na Was mój znajomy który ma do roboty przód w lagunie...

Czy my się znamy?

Marysieńko... Obudź Króla Jana!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów