Przejazd przez miasto Ta droga co porusza się kamerzysta jest oczywiście nadrzędna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Przejazd przez miasto Ta droga co porusza się kamerzysta jest oczywiście nadrzędna
Miasto? Jakie? Ile Ty masz lat? Co widziałeś na drogach? To wszystko staje się mało istotnie wobec tego, czym zaśmiecasz stronę.
KURWA człowieku takie sceny na drodze to normalność. Z reguły jak na kimś nie wymusisz to nie masz szans na włączenie się do ruchu.
A wymuszajcie sobie kobietki dalej, kiedyś trafi na Was mój znajomy który ma do roboty przód w lagunie...
jedzie jak pizda to wszyscy wjeżdżają sobie
Widzę, że wielu użytkowników z Warszawy Czy to po prostu przejeliście po nich mentalność
@Araaab
Albo ja, z krzywym zderzakiem w Discovery
Burn! Loot! Murder!
Albo ja, z krzywym zderzakiem w Discovery
A jak po weekendzie wyjeżdżają na DK19 w stronę Lublina, to
A jak po weekendzie wyjeżdżają na DK19 w stronę Lublina, to
Lubartów na sadolu no trudno ale co w tym sadystycznego ??
chyba tylko tyle że to Lubartów ))))
chyba tylko tyle że to Lubartów ))))
Pora kupić rejestrator i nagrywać bo to co się wyrabia na drogach to strach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów